
Βοσνία – Ελλάδα 60-57
Αν και πάλεψε έως το τέλος, όμως δεν τα κατάφερε η εθνική Ελλάδος μπάσκετ γυναικών, που γνώρισε την ήττα με 60-57 (ημ. 36-26) από τη Βοσνία. Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο της τρίτης ημέρας των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2001.
26
Αν και πάλεψε έως το τέλος, όμως δεν τα κατάφερε η εθνική Ελλάδος μπάσκετ γυναικών, που γνώρισε την ήττα με 60-57 (ημ. 36-26) από τη Βοσνία. Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο της τρίτης ημέρας των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2001.
Παρά τη δυναμική αντεπίθεση της επανάληψης, η ομάδα του Παναγιώτη Βαφειάδη δεν τα κατάφερε και γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στη διοργάνωση. Πάντως, το όνειρο της πρόκρισης στους τελικούς της Γαλλίας μένει ζωντανό, αφού η ελληνική ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του Α ομίλου με 4 βαθμούς, μαζί με τη Βοσνία και το Ισραήλ.
Οσο για την πρωτιά, είναι ήδη ρεζερβέ από τη Σλοβακία, που τριπλασίασε τις νίκες της, επικρατώντας 68-42 του Ισραήλ.
Η βαθμολογία του Α ομίλου: Σλοβακία 6, Ελλάδα 4, Ισραήλ 4, Βοσνία 4.
ΑΠΕ
- Χωρίς Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός στο Game 1 με τον Παναθηναϊκό
- Ο Στεφ Κάρι ανακοίνωσε συμφωνία-μαμούθ με κινεζική αθλητική εταιρεία (vid)
- Η ποινή-ρεκόρ στον Βαγιέχο προκαλεί παγκόσμιο διάλογο
- Χείμαρρος ο Καραπαπάς για την πραξικοπηματική παραμονή Λανουά: «Έχει αποτύχει πλήρως, θα σας καταγγείλουμε στην UEFA»
- ΕΠΟ: Λανουά για 2 ακόμη χρόνια, Super Cup στις 12/8 και αλλαγές στο Κύπελλο
- O Κουρτουά επενδύει στην Γκενκ του Καρέτσα
- «Παππού, πάρε το κύπελλο»: Τα εγγόνια του Αντσελότι τον… λύγισαν λίγο πριν το Μουντιάλ (vid)
- Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Ζουμπκόφ – Ολοκληρώνεται η μεταγραφή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442