Ανάλογους φόβους με αυτούς της κινεζικής κυβέρνησης εκφράζει τώρα και η Συρία, που μελετά τον τρόπο με τον οποίο θα ανοίξει τα ηλεκτρονικά της σύνορα.
Είμαστε μια βαθιά θρησκευόμενη και παραδοσιακή κοινωνία και αυτό είναι κάτι που δεν θέλουμε να αλλάξει δήλωσε ο εκπρόσωπος της ένωσης τεχνολογίας και υπολογιστών της Συρίας.
Αυτό που σκέφτεται να κάνει η κυβέρνηση της Συρίας, πάντως, δεν είναι να πάρει μέτρα απαγόρευσης ή περιορισμού των ελευθεριών των χρηστών (τακτική που ακολουθεί η Κίνα) αλλά να εκπονήσει ένα ειδικό πρόγραμμα ενημέρωσης των πολιτών για το τι ακριβώς είναι το Internet, ποια η χρησιμότητά του και σε ποιους τομείς πρέπει να επικεντρώνουν οι χρήστες το ενδιαφέρον τους.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας