
Σύλληψη Τούρκου δουλέμπορου που μετέφερε 42 Κούρδους λαθροματανάστες
Τούρκος δουλέμπορος που μετέφερε 42 Κούρδους λαθρομετανάστες ιρακινής καταγωγής συνελήφθη τη Δευτέρα, την ώρα που τους αποβίβαζε από την νταλίκα σε τοποθεσία κοντά στον καταυλισμό των Κούρδων στην Πεντέλη.
55
Τούρκος δουλέμπορος που μετέφερε 42 Κούρδους λαθρομετανάστες ιρακινής καταγωγής συνελήφθη τη Δευτέρα, την ώρα που τους αποβίβαζε από την νταλίκα σε τοποθεσία κοντά στον καταυλισμό των Κούρδων στην Πεντέλη.
Κάτοικοι που είδαν την νταλίκα, ειδοποίησαν την αστυνομία, που συνέλαβε τον 35χρονο οδηγό Ετέμ Ντεμίρ και 39 λαθρομετανάστες.
Οι λαθρομετανάστες αργότερα κατέθεσαν στην αστυνομία ότι έκαστος, για τη μεταφορά του από την Κωνσταντινούπολη, είχε δώσει στον Ντεμίρ 2.200 δολάρια .
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Christina O: Πωλείται η θρυλική θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση – «Βουτιά» στην τιμή
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Πάνω από 3 εκατ. Ευρώ για το Νοσοκομείο Ρόδου για υλικοτεχνική αναβάθμιση από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Ομολόγησε εκ νέου ότι δεν είχε τις τυπικές προϋποθέσεις να προσληφθεί – Να τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός
- Λαζαρίδης: Δεν είχε πτυχίο πανεπιστημίου αλλά… δεν χρειαζόταν – «Το Μαξίμου δεν μου ζήτησε εξηγήσεις»
- Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος: Νηφάλια κρίση και βαθιά πίστη
- Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εφ’όλης της ύλης: Η δουλειά, οι κρίσεις πανικού και η «τελεία» στη σχέση-ρουτίνα
- Οι Υποκλοπές, το ρεπορτάζ και οι δημοσιογράφοι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442