Ο δημοφιλής ερμηνευτής από την Κρήτη τερματίζει τη φετινή καλοκαιρινή του περιοδεία στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, με τρεις -sold out- συναυλίες.
Το πρώτο προγραμματισμένο live, τη Δευτέρα 5/09, πραγματοποιήθηκε κανονικά, ωστόσο την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου η συνεχής βροχόπτωση έκανε δύσκολο το έργο του ερμηνευτή και των συντελεστών της συναυλίας, ενώ δεν έλειψαν και οι διακοπές ρεύματος. Έτσι, η συναυλία αυτή πρόκειται να επαναληφθεί στον ίδιο χώρο (Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων), την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοινώνει ο ίδιος ο καλλιτέχνης μέσα από ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα του στο facebook. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Χαρούλης αναφέρει:
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλους όσους υπέμειναν εχθές τη βροχή πριν τη συναυλία και τις συνεχόμενες διακοπές ρεύματος κατά τη διάρκειά της. Καταφέρατε μια δύσκολη στιγμή να την κάνετε όμορφη. Τέτοια αγάπη είναι δώρο. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί ξανά στις 22 Σεπτεμβρίου και θα ισχύουν τα ίδια εισιτήρια.
Μέχρι αργά το μεσημέρι θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση και για την σημερινή συναυλία».
Όσοι είχαν αγοράσει εισιτήρια για τις 6 Σεπτεμβρίου, μπορούν να παρακολουθήσουν την επανάληψη της συναυλίας την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου με το ίδιο εισιτήριο. Όσοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία στις 22 του μήνα, μπορούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριό τους. Για τη διαδικασία της εξαργύρωσης θα ενημερωθούν σύντομα με σχετική ανακοίνωση.
Αξίζει να θυμήσουμε πως ο ερμηνευτής θα βρίσκεται και σήμερα (7/09) στη σκηνή της Τεχνόπολης για την τρίτη προγραμματισμένη συναυλία του.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.