Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρία best sellers μυθιστορήματα από τις εκδόσεις Ωκεανός

Τρία best sellers μυθιστορήματα από τις εκδόσεις Ωκεανός

Οι εκδόσεις Ωκεανός παρουσιάζουν τρία μυθιστορήματα από την ελληνική λογοτεχνία που έχουν κερδίσει τους αναγνώστες: Ένα ηθογραφικό, αισθησιακό μυθιστόρημα εποχής, στον αντίποδα του Sex and the City, που διατρανώνει με τόλμη και ειλικρίνεια ότι τα νιάτα δεν τιθασεύονται όταν το κορμί διεκδικεί τα αυτονόητα. Ένα κοινωνικό, συναρπαστικό μυθιστόρημα βασισμένο στην πραγματική, δραματική ιστορία τριών γενεών […]

Οι εκδόσεις Ωκεανός παρουσιάζουν τρία μυθιστορήματα από την ελληνική λογοτεχνία που έχουν κερδίσει τους αναγνώστες: Ένα ηθογραφικό, αισθησιακό μυθιστόρημα εποχής, στον αντίποδα του Sex and the City, που διατρανώνει με τόλμη και ειλικρίνεια ότι τα νιάτα δεν τιθασεύονται όταν το κορμί διεκδικεί τα αυτονόητα. Ένα κοινωνικό, συναρπαστικό μυθιστόρημα βασισμένο στην πραγματική, δραματική ιστορία τριών γενεών μιας Ελληνικής οικογένειας και ένα λογοτεχνικό ψυχογράφημα, μιας πολυσχιδούς γυναικείας προσωπικότητας.

Sex and the Greek village – Δήμητρα Μανθεάκη
Σε μια απομακρυσμένη κωμόπολη της Ελλάδας, μια παρέα παιδιών, ο Ιάκωβος, η Μελίνα, ο Σαράντος, η Ουρανία, η Σοφία, η Μαίρη, η Ντίνα και η Παυλίνα, μεγαλώνοντας θα ανακαλύψουν ότι πίσω από την κουρτίνα των αυστηρών ηθών βράζουν τα πάθη και τα κρυμμένα μυστικά των συμπολιτών τους. Με την σειρά τους, θα περάσουν και αυτά από την αθωότητα στην αφύπνιση της σάρκας και θα συνειδη- τοποιήσουν ότι το σεξ δεν είναι μόνο απόλαυση, αλλά κρύβει παγίδες, απογοητεύσεις, ταπεινώσεις και προδοσία όταν συμμετέχει και η καρδιά.
Η Δήμητρα Χρηστίδου-Μανθεάκη γεννήθηκε στα Γιάννενα και μεγάλωσε στη Σπάρτη. Σπούδασε Ελληνική και Αγγλική Φιλολογία και συνέχισε τις σπουδές της στο Ιστορικό και Αρχαιολογικό Τμήμα της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Εργάστηκε πολλά χρόνια ως επιχειρηματίας, διατηρώντας φροντιστήρια ξένων γλωσσών. Είναι παντρεμένη με τον Αλέξη Μανθεάκη. Από τις εκδόσεις Ωκεανός κυκλοφορούν τα βιβλία της Μια Στιγμή Αρκεί και Άγγιγμα από Πάγο. Κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία της Εγώ, Η Γυναίκα του Ταλιμπάν, και το Είχα Μόνο Εσένα.

Κιλιμάντζαρο, Νικώντας τη μοίρα – Αλέξης Μανθεάκης
Ο νεαρός μετανάστης Μανώλης Μακρής, φτάνει στην Τανγκανίκα όπου μετά από σκληρό αγώνα θα καταφέρει να αποκτήσει τεράστιες φυτείες, ορυχεία και αμύθητα πλούτη. Την ήσυχη και τακτοποιημένη ζωή του έρχεται να ταράξει σαν καταιγίδα η άφιξη της όμορφης Τίνας, της δεκαεφτάχρονης κόρης του νέου επιστάτη της φυτείας καφέ, και της Μαρίνας, της αδερφής της. Η Μαρίνα θα εμπλακεί σε μια παθιασμένη ερωτική σχέση με έναν γοητευτικό Ιταλό πρίγκιπα, έναν άνδρα μοιραίο και στυγνό προικοθήρα, και θα πρωταγωνιστήσει σε ένα σκάνδαλο που θα συγκλονίσει την αριστοκρατική, αποικιακή κοινωνία.
Ο Αλέξης Μανθεάκης γεννήθηκε στην Τάν γκα της πρώην Ταν- γκανίκας και μεγάλωσε στην Κένυα. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία, Επικοινωνία και Δημιουργική Γραφή στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ. Έχει γράψει άρθρα για πολλά έντυπα, μεταξύ των οποίων το Vanity Fair και το Esquire και έχει δώσει συνεντεύξεις στο CNN, τους Sunday Times, τον Guardian, το BBC, το NBC, το Playboy, το History Channel, το Point de Vue, το USA Today, το People, το Al Jazeera και άλλα. Ζει στην εξοχή κοντά στην Αθήνα με τη σύζυγό του, Δήμητρα, φιλόλογο και αρχαιολόγο και επιτυχημένη συγγραφέα μυθιστορημάτων εποχής.

Ολόγυμνη με ψυχικές χειροπέδες – Βενετία Πιτσιλαδή Σούαρτ
Αρετή-Αναστάσια-Άρτεμη. Μια διχασμένη γυναίκα με τρία ονόματα, τρεις προσωπικότητες, τρία διαβατήρια διεξόδου στη ζωή. Η μάνα της εξαρτημένη από ένα πάθος καταστρέφεται, ενώ η κόρη προσπαθεί να σωθεί… Ένα σεξουαλικό έγκλημα, μια δολοφονία, μια πάλη ισορροπίας και ένα πέλαγος αισθημάτων. Ανθρώπινα πάθη, λάθη, αδυναμίες, μίσος, δίψα για εκδίκηση, ευαισθησίες, ποίηση και λύτρωση. Μεταξύ ηδονής και οδύνης, φθοράς και αφθαρσίας, οι ήρωες υπερβαίνουν τα όρια και παρασύρονται μέσα στην εξάρτηση του παράφορου έρωτα. Η πρωταγωνίστρια, λίγο πριν από μια σημαντική διάλεξη, ανατρέχει στο αρχείο της μνήμης όπου όλα τα γεγονότα είναι βαθιά χαραγμένα, αποτυπωμένα και τραγικά, με πολλά αποσιωπητικά και ερωτηματικά. Όλα είναι γραμμένα με ματωμένες λέξεις, δακρυσμένες σημειώσεις χαραγμένες με μαχαίρι στην μνήμη, πονεμένες αναμνήσεις δεμένες με χειροπέδες…
Η Βενετία Πιτσιλαδή-Σούαρτ γεννήθηκε στη Μυτιλήνη, αλλά από μικρή μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου σπούδασε Δημοσιογραφία, Δημόσιες και Κοινωνικές Σχέσεις. Στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου σπούδασε Συμβουλευτική Ψυχολογία. Εν συνεχεία, στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης σπούδασε Ψυχολογία και Επιστήμες της Εκπαίδευσης. Παντρεύτηκε Ελβετό και απέκτησε δυο παιδιά. Ζει μόνιμα στη Γενεύη, όπου εργάστηκε ιδιωτικά κάνοντας Συμβουλευτική Ανθρωπίνων Σχέσεων. Αυτό είναι το δεύτερό της μυθιστόρημα. Έχει προηγηθεί το Η Θεατρίνα της Ζωής.

Ξένη Δημοσίευση

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Οι Christian Louboutin μπότες που η Lana del Rey και η Taylor Swift δεν μπορούν να αποχωριστούν

Η Swift τις φορούσε καθ' όλη τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας που την έκανε δισεκατομμυριούχο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024