Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Ανουσάκη: «Το οπτικό μου νεύρο ήταν λάθος»

Ελένη Ανουσάκη: «Το οπτικό μου νεύρο ήταν λάθος»

Η αγαπημένη ηθοποιός ταλαιπωρήθηκε με επαναλαμβανόμενες εξετάσεις μέχρι να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία του προβλήματος στα μάτια της.

Η Ελένη Ανουσάκη μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν για το πρόβλημα υγείας που της εμφανίστηκε και πώς το αντιμετώπισε. Εξομολογήθηκε πως «τα τελευταία χρόνια ενώ τα μάτια μου έλαμπαν, κάποια στιγμή παρατήρησα ότι τα αντικείμενα δεν τα έβλεπα στη θέση που ήταν αλλά σε άλλη. Αρχικά ξαφνιάστηκα και μετά άρχισα να φοβάμαι και πήγαινα συνέχεια σε γιατρούς.»

Έκανα εξετάσεις αλλά δεν πήγαινα στον σωστό γιατρό

«Κανείς δεν μου έλεγε ότι «Ελένη μου, δεν χρειάζεσαι γυαλιά αλλά να βρεις από τι συμβαίνει αυτό». Πήγα λοιπόν σε έναν γιατρό και έγραψε «έσω στροφή» στην εξέταση».

«Δηλαδή το οπτικό νεύρο ήταν λάθος. Πάγωσα. Αυτό μπορεί να φτάσει μέχρι και σε τραγικά πράγματα, να μην μπορείς να βγεις και να κρατάς ένα μπαστούνι για να μην πέσεις σε καμιά καταπακτή».

«Η κα. Χατζηστεφάνου δεν φέρθηκε σε μένα με ξεχωριστή αγάπη επειδή είμαι η Ανουσάκη. Μου έκανε για τρεις μήνες εξετάσεις για να δει αν διορθώνεται το πρόβλημα και τελικά διαπίστωσε ως και στα δυο μάτια είχα στραβισμό.

Την ημέρα του χειρουργείου τόσο η κα. Χατζηστεφάνου όσο και η βοηθός της, η κα. Ανθούλα ήταν τόσο συγκινητικές όταν μου έβαζαν την ένεση και εγώ το εξομολογούμαι δεν ήξερα αν θα ξυπνήσω. Όταν λοιπόν ο κάθε άνθρωπος διαπιστώσει πως χάνει τη σωστή διαδρομή της όρασης να απευθυνθεί στο τμήμα της κα. Χατζηστεφάνου.

Θέλω να την ευχαριστήσω γιατί μου φέρθηκε αυστηρά, ανθρώπινα, τρυφερά και τώρα βλέπω τέλεια» συμπληρώνει η Ελένη Ανουσάκη μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024