Η Μαρία Αναστασοπούλου αποκάλυψε γιατί έφυγε από τον ΣΚΑΪ
Η Μαρία Αναστασοπούλου κάθε πρωί βρίσκεται δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη
Η Μαρία Αναστασοπούλου άλλαξε φέτος κανάλι μετά από 15 χρόνια και βρίσκεται πια στο δυναμικό του ΑΝΤ1 δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη.
Η γνωστή δημοσιογράφος ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη μεταγραφή της από τον ΣΚΑΪ στον ANT1 και τη νέα της συνεργασία. Η Μαρία Αναστασοπούλου αποκάλυψε και γιατί αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ.
Διαβάστε επίσης: Αναστασοπούλου σε Παπαδάκη: «Ήμουν ο κρυφός σου πόθος;»
«Η σχέση μου με τον ΣΚΑΙ δεν έχει να κάνει με αριθμούς. Ήμουν εκεί από παιδάκι, κάνοντας πρακτική στο Πανεπιστήμιο. Συμπλήρωσα φέτος 15 χρόνια. Γίνονταν κάποιες συζητήσεις και είχαν γίνει αρκετές προτάσεις κι από άλλους σταθμούς. Έγινε η πρόταση από τον Γιώργο Παπαδάκη κι ήταν σε εξέλιξη η διαπραγμάτευσή μου με τον ΣΚΑΙ. Μετά από μερικές εβδομάδες είπα το “ναι” στον Γιώργο. Βέβαια αυτό που σκεφτόμουν ήταν σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η συνεργασία, πώς λες “όχι” στον Γιώργο Παπαδάκη», δήλωσε η Μαρία Αναστασοπούλου.
Και συνέχισε: «Γίνονται οι προτάσεις, αποφασίζεις αν σε αφορούν και μετά βλέπεις τι άλλο υπάρχει. Με τον Δημήτρη (σ.σ. Οικονόμου) ήμασταν μαζί έξι σεζόν και την εκπομπή τη χτίζαμε μέρα με τη μέρα. Είχα καψούρα με αυτήν την εκπομπή και την πρωινή ζώνη. Αποφάσισα όμως ότι είναι φοβερή πρόκληση να έχω στο βιογραφικό μου ότι συνεργάστηκα με τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο Γιώργος είναι αυτός που είναι, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου με τη δουλειά του και λέω κοίτα πόσο ετερόκλητο και διαφορετικό θα ήταν να σταθείς δίπλα στον Γιώργο», συμπλήρωσε η Μαρία Αναστασοπούλου.
Δείτε το βίντεο
- Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει στους άνομους δρόμους των Peaky Blinders – Πυροβολισμοί στο Μπέρμιγχαμ
- «Τρέλανε» και τους συμπαίκτες του ο Ελ Κααμπί: Το απίθανο «ψαλιδάκι» από όλες τις λήψεις (vid)
- Αρης Μουγκοπέτρος: Στον εισαγγελέα σήμερα μετά τη μήνυση για ενδοοικογενειακή απειλή
- Σπουδαία νίκη για τους Ρόκετς (119-96) – Οι Γουόριορς «καθάρισαν» Κλέι Τόμπσον και Μάβερικς (126-116)
- Από το Λονδίνο μέχρι το Ντουμπάι: Ποιοι ήταν οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο το 2025
- Σάκης Ρουβάς: Ο χορός με την κόρη του Αριάδνη και η απίστευτη ομοιότητα τους
- «Κάνει σκέψεις παραίτησης ο Αλμέιδα από τη Σεβίλλη»
- Σε θέσεις μάχης οι αγρότες: Συσκέψεις στα μπλόκα, αποφάσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο – Αγωνία στο Μαξίμου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442