Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Αναστασοπούλου: Η παρουσιάστρια δέχτηκε το πρώτο «αντίο» από τον ΣΚΑΪ

Μαρία Αναστασοπούλου: Η παρουσιάστρια δέχτηκε το πρώτο «αντίο» από τον ΣΚΑΪ

Στην προτελευταία εκπομπή της σεζόν αλλά και δική της στο κανάλι του ΣΚΑΪ, η Μαρία Αναστασοπούλου άρχισε να δέχεται τα πρώτα αποχαιρετιστήρια μηνύματα.

Αύριο η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της αλλά και το ίδιο το κανάλι καθώς η νέα τηλεοπτική σεζόν θα τη βρει σε άλλη «στέγη» και μάλιστα στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Σήμερα, στην προτελευταία καθημερινή εκπομπή «Σήμερα», η Μαρία Αναστασοπούλου δέχτηκε το πρώτο «αντίο» από τον δημοσιογράφο και συνάδερφο της εκπομπής, Δημήτρη Τάκη.

«Απλά επειδή είναι η προτελευταία εκπομπή, θέλω να σε ευχαριστήσω για όλη αυτή την παρουσία όλο αυτό το διάστημα και πέρσι και φέτος. Να σου ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε με τη σειρά της τον συνάδερφό της δηλώνοντας πως «Θα είμαστε εδώ για να τα πούμε».

Τα πλάνα του ΣΚΑΪ για την πρωινή ζώνη

Το βλέμμα τους στη νέα τηλεοπτική σεζόν έχουν στρέψει στον ΣΚΑΪ, με τα σενάρια για αναδιάταξη της πρωινής ζώνης να φουντώνουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κανάλι του Παλαιού Φαλήρου σκέφτεται να «σπάσει» το πρωινό δίδυμο Οικονόμου – Αναστασοπούλου και να αλλάξει ώρες στις εκπομπές μέχρι και τις 14:00 που παίζει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

Όπως σημειώνει η Reallife, ο Δημήτρης Οικονόμου θα παραμείνει στην πολύ πρωινή ζώνη, θα ξεκινά στις 5:00 και θα τελειώνει πιθανότητα στις 9.

Ήδη αναζητείται το πρόσωπο που θα βρεθεί στο πλευρό του, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βρεθεί το κατάλληλο.

Η μέχρι σήμερα παρτενέρ του, Μαρία Αναστασοπούλου, θα έχει δική της εκπομπή, η οποία θα ξεκινά αμέσως μετά το «Σήμερα». Θα παρουσιάζει ένα χαλαρό μαγκαζίνο με περιεχόμενο infotainment.

Στον νέο σχεδιασμό προβλέπεται και η μετακίνηση της εκπομπής «Αταίριαστοι», με τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο, στη ζώνη 12 με 2 προκειμένου να καλύψουν το «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024