Μαρία Αναστασοπούλου: Η παρουσιάστρια δέχτηκε το πρώτο «αντίο» από τον ΣΚΑΪ
Στην προτελευταία εκπομπή της σεζόν αλλά και δική της στο κανάλι του ΣΚΑΪ, η Μαρία Αναστασοπούλου άρχισε να δέχεται τα πρώτα αποχαιρετιστήρια μηνύματα.
Αύριο η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της αλλά και το ίδιο το κανάλι καθώς η νέα τηλεοπτική σεζόν θα τη βρει σε άλλη «στέγη» και μάλιστα στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.
Σήμερα, στην προτελευταία καθημερινή εκπομπή «Σήμερα», η Μαρία Αναστασοπούλου δέχτηκε το πρώτο «αντίο» από τον δημοσιογράφο και συνάδερφο της εκπομπής, Δημήτρη Τάκη.
- Διαβάστε επίσης: Μαρία Αναστασοπούλου – «Ο χαμός του ήταν μεγάλο σοκ για όλους μας – Δεν θα υπάρξει άλλος Λυριτζής»
«Απλά επειδή είναι η προτελευταία εκπομπή, θέλω να σε ευχαριστήσω για όλη αυτή την παρουσία όλο αυτό το διάστημα και πέρσι και φέτος. Να σου ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.
Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε με τη σειρά της τον συνάδερφό της δηλώνοντας πως «Θα είμαστε εδώ για να τα πούμε».
Τα πλάνα του ΣΚΑΪ για την πρωινή ζώνη
Το βλέμμα τους στη νέα τηλεοπτική σεζόν έχουν στρέψει στον ΣΚΑΪ, με τα σενάρια για αναδιάταξη της πρωινής ζώνης να φουντώνουν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κανάλι του Παλαιού Φαλήρου σκέφτεται να «σπάσει» το πρωινό δίδυμο Οικονόμου – Αναστασοπούλου και να αλλάξει ώρες στις εκπομπές μέχρι και τις 14:00 που παίζει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.
Όπως σημειώνει η Reallife, ο Δημήτρης Οικονόμου θα παραμείνει στην πολύ πρωινή ζώνη, θα ξεκινά στις 5:00 και θα τελειώνει πιθανότητα στις 9.
Ήδη αναζητείται το πρόσωπο που θα βρεθεί στο πλευρό του, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βρεθεί το κατάλληλο.
Η μέχρι σήμερα παρτενέρ του, Μαρία Αναστασοπούλου, θα έχει δική της εκπομπή, η οποία θα ξεκινά αμέσως μετά το «Σήμερα». Θα παρουσιάζει ένα χαλαρό μαγκαζίνο με περιεχόμενο infotainment.
Στον νέο σχεδιασμό προβλέπεται και η μετακίνηση της εκπομπής «Αταίριαστοι», με τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο, στη ζώνη 12 με 2 προκειμένου να καλύψουν το «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου.
- Aryna Sabalenka: Χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές στη Μύκονο για την καλύτερη τενίστρια του κόσμου
- Στην Αλεξανδρούπολη οι δήμαρχοι των γερμανικών πόλεων Kelsterbach, Raunheim και Rüsselsheim
- ΠΑΣΟΚ: Το Υπουργείο Παιδείας εξέθεσε τη χώρα – Η ΕΕ μας παραπέμπει στο ΔΕΕ για διακρίσεις εις βάρος των αναπληρωτών
- Σε εξέλιξη το έργο πρόσβασης στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής και στο εξωκλήσι του Αγ. Παντελεήμονος
- Μπόνι Τάιλερ: Πέθανε η θρυλική τραγουδίστρια του Total Eclipse of the Heart
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Ο Κεσσές αποστομώνει Βορίδη – «Γνωρίζει και παριστάνει τον ανίδεο, η δικαστική απόφαση τον αναφέρει 44 φορές»
- Ζότα Σίλβα: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα που ήθελα να κάνω στην καριέρα μου»
- Καλπάζει ο πληθωρισμός: Στο 4,4% τον Ιούνιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442