Οι θεατές που παρακολουθούσαν τους αγώνες του Αλπικού σκι (το λεγόμενο σλάλομ) στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, κράτησαν την αναπνοή τους. Ένας 28χρονος αθλητής ο Ανδρέα Ζάμπα, που κατέβαινε το βουνό με μεγάλη ταχύτητα κάνοντας «ζιγκ ζαγκ» ανάμεσα στα σημαιάκια, έχασε την ισορροπία του.
Από την ταχύτητα η πτώση ήτα και σφοδρή αλλά και εντυπωσιακή. Άρχισε να φέρνει πολλές τούμπες πάνω στο χιόνι ενώ σηκωνόταν και ψηλά στον αέρα. Κάτω από άλλες συνθήκες και χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό η πτώση αυτή θα ήταν θανατηφόρα.
Τον έσωσε το κράνος
Ο Ζάμπα όμως φορούσε κράνος – κάτι που είναι υποχρεωμένοι να φοράνε όλοι οι αθλητές – το οποίο τον προφύλαξε από τα χτυπήματα και του έσωσε τη ζωή κατά το πέσιμο του.
Τελικά προς ανακούφιση όλων ο αθλητής κατάφερε να σταματήσει και να σηκωθεί αν και ζαλισμένος. Δεν κατάφερε όμως να ολοκληρώσει το αγώνισμα και να τερματίσει αφού η προσπάθεια του ήταν κακή.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.