Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με βιτριόλι - «Έχει μετανιώσει» δηλώνει συγγενής της κατηγορουμένης μία μέρα πριν τη δίκη

Επίθεση με βιτριόλι – «Έχει μετανιώσει» δηλώνει συγγενής της κατηγορουμένης μία μέρα πριν τη δίκη

«Δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει, ούτε γνώριζε τη ζημιά που μπορούσε να προκαλέσει» υποστηρίζει συγγενής της 34χρονης κατηγορουμένης μία μέρα πριν την έναρξη της δίκης

Αύριο ξεκινάει η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η Ιωάννα από την 36χρονη κατηγορούμενη, η οποία τόσους μήνες δεν έχει σπάσει τη σιωπή της.

Συγγενής της 36χρονης μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA, ανέφερε πως η κατηγορούμενη έχει μετανιώσει για την πράξη της, δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει, ούτε ήξερε για τη ζημιά που θα μπορούσε να προκαλέσει, δίνοντας έτσι και το περίγραμμα της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθήσει.

Η δήλωση του συγγενή της 36χρονης

«Ακούστε οι εικόνες που ανέβασε η Ιωάννα στα social media μετά το χειρουργείο είναι ενδεικτικές για τον Γολγοθά που περνάει και λυπούμαστε πάρα πολύ για αυτό. Αύριο η Έφη θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου και θα κληθεί να δώσει εκεί τις απαντήσεις της» ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Είμαστε σίγουροι όμως ότι πρόθεση της δεν ήταν να την σκοτώσει και σίγουρα δεν γνώριζε και τη ζημιά που θα μπορούσε να προκαλέσει με όλη της αυτήν την πράξη την οποία σίγουρα έχει μετανιώσει. Όπως και να το κάνουμε, από τη σύλληψή της μέχρι σήμερα, όλη η οικογένεια περνάει το δικό της Γολγοθά».

«Αύριο είναι η ώρα της κρίσης, ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της γιατί το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί και στο φως της δημοσιότητας έχουν δοθεί λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή της Έφης που δεν σχετίζονται καθόλου με την υπόθεση. Επίσης λένε ότι υπάρχει συνεργός που δε φαίνεται κάτι τέτοιο» κατέληξε το άτομο από το στενό περιβάλλον της δράστριας.

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024