Άνετο πέρασμα από τα Τρίκαλα πραγματοποίησε ο Κολοσσός Ρόδου, ο οποίος συνεχίζει να «κυνηγά» μία θέση στην οκτάδα, που οδηγεί στα πλέι οφ της Α1 Ανδρών. Οι «θαλασσί» επικράτησαν με 86-59 των καταδικασμένων με υποβιβασμό, Τρικάλων, για την 25η αγωνιστική, βελτιώνοντας σε 10-15 το ρεκόρ τους.
Ένα ημίχρονο άντεξαν τα Τρίκαλα, απέναντι στον Κολοσσό, με τους Ροδίτες να μετατρέπουν το παιχνίδι σε παράσταση για ένα ρόλο και να ξεσπούν πάνω στους υποβιβασμένους γηπεδούχους τις προηγούμενες κακές εμφανίσεις τους (8 σερί ήττες).
Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη ξέφυγε στο 5΄ με 6-13, ενώ στο 8΄ εξασφάλισε για πρώτη φορά μια διψήφια διαφορά (12-22). Με το… καλημέρα της δεύτερης περιόδου, ανέλαβαν δράση Τσαλμπούρης και Ουέαρς, διαμορφώνοντας στο 14΄ το 17-35, ενώ στο 15΄ η διαφορά ξέφυγε σε μη αναστρέψιμα επίπεδα (+20, 21-41).
Τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης, με τον Κολοσσό να πανηγυρίζει άνετα στο 4ο εφετινό διπλό του.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Οι Τίμπεργουλβς διέλυσαν τους Μιλγουόκι Μπακς με 139-106 – Φοβερή προσπάθεια για ακόμη μία φορά από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που τελείωσε το ματς με 25 πόντους.