Η Λαμία θα είναι και του χρόνου στη Super League, καθώς σήμερα νίκησε, στην έδρα της, τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 και εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ήταν καλύτερη και δίκαια πήρε τους (πολύτιμους) τρεις βαθμούς με τα γκολ των Πίτι (45′) και Ομο (62′), ενώ η ομάδα των Ιωαννίνων μείωσε στο 77ο λεπτό με τον Χαλκιαδάκη.
Η Λαμία ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και πίεσε από την αρχή, θέλοντας να δείξει πως θα κυνηγήσει τη νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ είχαν τον έλεγχο του αγώνα και πίεσαν, ψάχνοντας το γκολ. Στο 38′ είχε δοκάρι ο ΠΑΣ από σέντρα του Νικολιά, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και το γκολ ήρθε σε μια από τις τελευταίες φάσεις για το πρώτο 45λεπτο. Συγεκριμένα στο 45′ ο Πίτι πέτυχε καταπληκτικό γκολ, όταν με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του εμβρόντητου Βελλίδη.
Στην επανάληψη, η Λαμία συνέχισε να πιέζει και στο 62ο λεπτό οι φίλαθλοι της πανηγύρισαν το δεύτερο γκολ. Τότε ο Πίτι εκτέλεσε φάουλ από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, εκεί ο Μιχαήλ δεν πρόλαβε τον Όμο, που βγήκε πρώτος στη φάση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 77′ με ωραίο δυνατό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή, ο Χαλκιαδάκης νίκησε τον Παπαδόπουλο και μείωσε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Ο διαιτητής Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Παπαδόπουλο, Ομο – Μιχαήλ, Μπουκουβάλα, Λίλα.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.