Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επίδειξη δύναμης από τον ΠΑΟΚ και 7-1 επί της Καλαμάτας

Επίδειξη δύναμης από τον ΠΑΟΚ και 7-1 επί της Καλαμάτας

Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ διέσυρε την Καλαμάτα, που πέτυχε ευτυχώς το γκολ της τιμής, στο... επιβλητικό 7-1, το μεγαλύτερο σκορ στη φετινή αγωνιστική περίοδο της Εθνικής κατηγορίας ύστερα από 16 αγωνιστικές. Έτσι η ομάδα της συμπρωτεύουσας διατηρήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

26

Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ διέσυρε την Καλαμάτα, που πέτυχε ευτυχώς το γκολ της τιμής, στο… επιβλητικό 7-1, το μεγαλύτερο σκορ στη φετινή αγωνιστική περίοδο της Εθνικής κατηγορίας ύστερα από 16 αγωνιστικές. Έτσι η ομάδα της συμπρωτεύουσας διατηρήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς προσέφερε πλούσιο θέαμα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ λίγο μετά το εναρκτήριο λάκτισμα και το έκλεισαν δευτερόλεπτα πριν από το σφύριγμα της λήξης.


Επίσης, σημαντικό στοιχείο είναι ότι τα γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχαν έξι διαφορετικοί παίκτες, με το Ναλιτζή να έχει δύο στο ενεργητικό του, αν και αγωνίστηκε ως αλλαγή.


Όλα ξεκίνησαν από τον Σπάσιτς, που στο 2ο λεπτό έκανε το 1-0. Έντεκα λεπτά αργότερα ο Οκκάς, που ήταν από τους καλύτερους των νικητών, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ο Κωνσταντινίδης διαμόρφωσε το σκορ του α ημιχρόνου (3-0) στο 30.


Στο δεύτερο ημίχρονο (61) ο Φρατζέσκος με το γνωστό του τρόπο -απευθείας εκτέλεση φάουλ- μείωσε σε 3-1, πετυχαίνοντας έτσι γκολ στην πρώην ομάδα του, 16 λεπτά αφότου είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο.


Από εκεί και πέρα, όμως, ο ΠΑΟΚ σε έναν επιθετικό μονόλογο είχε μοναδικό αντίπαλο το σκορ. Ο Κουλακιώτης στο 64 έγραψε το 4-1. Ο Ναλιτζής σε δέκα λεπτά (72 και 82) πέτυχε δύο τέρματα, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 6-1. Το τελικό 7-1 έκανε ο Εγκωμίτης στο 90.


ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Βενετίδης (66 Τετράτζε), Κατσιαμπής, Κουλακιώτης, Καφές, Γεωργιάδης, Οκκάς, Σπάσιτς (57 Ναλιτζής), Εγκωμίτης, Μπράντιτς, Κωνσταντινίδης (76 Καραδήμος).


Καλαμάτα: Κελπέκης, Γαλανόπουλος, Μπελεβώνης, Ολιβέιρα, Τρούπκος (73 Κάππος), Αναστασάκος (46 Φρατζέσκος), Καπετανόπουλος, Σοάρες, Μπεντίλ, Κουτιβάς, Καλατζής (46 Καβάζης).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024