
Κεφαλονιά: Προφυλακιστέοι και οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο της 19χρονης
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (17/4) και οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.
Μετά από πολύωρες απολογίες ενώπιον του ανακριτή και οι τρεις κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση διά παραλείψεως, κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ παραμένουν ανοιχτές και άλλες πτυχές της υπόθεσης που ερευνώνται από τις Αρχές.
Πλήθος κόσμου έξω από τα δικαστήρια
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής, σε συνδυασμό με τις καταθέσεις και το οπτικοακουστικό υλικό, φαίνεται να έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση για την προφυλάκισή τους.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη και οργή στην τοπική κοινωνία, με την κοινή γνώμη να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.
Έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί από το απόγευμα δεκάδες πολίτες περιμένοντας την απόφαση.
Οι έρευνες των αρμόδιων Αρχών συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, προκειμένου να φωτιστούν πλήρως όλες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία.
- Αμυντική κυριαρχία: Η Ευρώπη αγωνίζεται να κατασκευάσει τα οικονομικά όπλα του μέλλοντος
- Acropolis Swim Open: Ο Απόστολος Σίσκος κατέρριψε πανελλήνιο ρεκόρ 11 ετών στα 200μ πεταλούδα (vids)
- Brain drain: Η «αιμορραγία» των πτυχίων συνεχίζεται – Ιστορικό υψηλό το 2025
- AI podcast για τον Τζέφρι Έπσταϊν: Γιατί η αυτοματοποίηση δεν είναι δημοσιογραφία
- Τι γίνεται όταν το χιούμορ είναι πιο δυνατό απ’ τον πολιτικό λόγο
- Εντυπωσιακό κορέο των οπαδών του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη (vid, pics)






