Η Αλεξάνδρα είναι συνεχώς στο πλευρό του Οδυσσέα, που παραμένει προφυλακισμένος και η Αρετή λυγίζει, συνειδητοποιώντας ότι χάνει τον άνθρωπο που αγαπά. Στις ζωές των υπόλοιπων ηρώων, σιωπές, πιέσεις και υπόγεια παιχνίδια ανοίγουν νέα μέτωπα.
Επεισόδιο 60
Ο Οδυσσέας παραμένει προφυλακισμένος, δίπλα του στέκεται η Αλεξάνδρα, αποφασισμένη να τον στηρίξει, ενώ εκείνος απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από την Αρετή, η οποία συνθλίβεται από ενοχές και αδυνατεί να τον πλησιάσει.
Η Ναταλία συνεχίζει πεισματικά να κρατά μυστικά. Την ίδια στιγμή, η ERGAN κλονίζεται και η ΤΡΙΤΟΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ προχωρά. Σιωπές, πιέσεις και υπόγεια παιχνίδια ανοίγουν νέα μέτωπα.
Η Κατερίνη παρουσιάζει ανησυχητικά κενά μνήμης και η Αννέζα ανησυχεί σοβαρά. Η Άσπα μπλέκεται όλο και πιο βαθιά σε παιχνίδια που απειλούν να την εκθέσουν, ενώ ο Πωλ έρχεται όλο και πιο κοντά σε μια αλήθεια που δεν μπορεί ακόμη να ειπωθεί. Η Αρετή, συνειδητοποιώντας πως χάνει τον άνθρωπο που αγαπά, λυγίζει.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»