Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΛ Novibet για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν τις επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το συγκεκριμένο ματς.
Ο Βάσκος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Σαντιάγκο Έσε που είναι τραυματίας, τον Παναγιώτη Ρέτσο που είναι τιμωρημένος, αλλά και τον Φρανσίσκο Ορτέγκα.
Από’ κει και πέρα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 6 ξένοι (Ταρέμι, Ροντινέι, Μπρούνο, Αντρέ Λουίζ, Κλείτον, Ελ Κααμπί), άρα ένας εξ’ αυτών θα πρέπει να μείνει εκτός των τελικών επιλογών.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.