Κρήτη: Βανδάλισαν το λύκειο Χερσονήσου – Ζημιές αξίας 2.500 ευρώ
Το λύκειο διαθέτει σύστημα καμερών ασφαλείας, με την Αστυνομία να έχει παραλάβει το καταγραφικό υλικό προκειμένου να το αναλύσει.
Εκτεταμένες ζημιές ύφους 2.500 ευρώ προκάλεσαν άγνωστοι στο λύκειο Χερσονήσου στην Κρήτη, με τις Αρχές να διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη neakriti το περιστατικό έγινε αντιληπτό χθες το βράδυ, στις 22:45, όταν η διευθύντρια του σχολείου ενημέρωσε τον αντιδήμαρχο Συντήρησης και αναβάθμισης σχολείων Χερσονήσου ότι άγνωστοι είχαν εισέλθει στον σχολικό χώρο και προκαλούσαν καταστροφές.
Από τις κάμερες στο λύκειο αναζητούν τους δράστες
Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκαν φθορές, καθώς είχαν σπάσει τέσσερα τζάμια, μία πόρτα, ενώ ένα παράθυρο είχε ξηλωθεί.
Επιπλέον, σε μία αίθουσα είχε σπάσει η πόρτα, χωρίς ωστόσο οι δράστες να εισέλθουν στον χώρο ή να προκαλέσουν ζημιές σε διαδραστικούς πίνακες, υπολογιστές ή άλλο εκπαιδευτικό εξοπλισμό.
Οι υποψίες στρέφονται προς εξωσχολικά άτομα, ενδεχομένως άτομα που στο παρελθόν είχαν σχέση με το συγκεκριμένο σχολείο. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες.
Το σχολείο διαθέτει σύστημα καμερών ασφαλείας, με την Αστυνομία να έχει παραλάβει το καταγραφικό υλικό προκειμένου να το αναλύσει.
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα: «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας» – Ήχησε το 112

