Η Νάπολι πήρε μεγάλη νίκη μέσα στο «Ολίμπικο» επί της Ρόμα με 1-0 για την 13η αγωνιστική της Serie A και έβαλε… φωτιά στη μάχη του τίτλου στην Ιταλία.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Νταβίντ Νέρες, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Σβίλαρ και τον νίκησε στο 36ο λεπτό της συνάντησης, έπειτα από ασίστ του Χόιλουντ.
Με αυτή τους τη νίκη οι «παρτενοπέι» έπιασαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς έπειτα από 13 αγωνιστικές με την ομάδα του Γκασπερίνι να πέφτει στην τέταρτη θέση, έχοντας 27 βαθμούς.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής:
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.