«Πέταξε» για Ολλανδία και το ματς με τη Φέγενορντ ο Παναθηναϊκός (pics)
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη το βράδυ (23/10, 19:45) τη Φέγενορντ για την 3η αγωνιστική του Europa League και το πρωί της Τετάρτης οι «πράσινοι» αναχώρησαν για την Ολλανδία.
Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (22/10) από το «Ελ. Βενιζέλος», για την Ολλανδία, εκεί που το βράδυ την Πέμπτη αντιμετωπίζει τη Φέγενορντ (23/10, 19:45) για την τρίτη αγωνιστικής της League Phase του Europa League.
Οι Πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στην Ελλάδα και απομένει η τελευταία προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους, πριν από την σημαντική ευρωπαϊκή αναμέτρηση.
Να σημειωθεί πως, στο πλευρό του θα έχει περίπου 3.000 οπαδούς του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να ενημερώνει πως όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για την αναμέτρηση της Πέμπτης (23/10) θα πρέπει να φροντίσουν να έχουν τα έχουν μαζί τους, καθώς τα ηλεκτρονικά δεν θα γίνονται δεκτά.
Δείτε εικόνες από την αναχώρηση:
- Αίγινα: Το μαρτύριο της… βρώμικης σταγόνας
- Οκτώ έξυπνες κάμερες στους δρόμους της Αθήνας – Με χρήση AI το σκανάρισμα
- Κτηματολόγιο: Από τις «υπερηχητικές» ταχύτητες στον… καρβουνιάρη
- Ο Τραμπ κλείνει το Kennedy Center για 2 χρόνια – Σε κατά μέτωπο επίθεση περνά η οικογένεια Κένεντι
- Υπάρχει το σωστό timing στον έρωτα;
- Από την Ινδία ως της Αυστραλία: Πώς τα νέα αρχεία Έπσταϊν προκάλεσαν μια θύελλα πολύ πέρα από τις ΗΠΑ



