Πάρος: 40χρονος εντοπίστηκε νεκρός – Έφερε τραύματα από μαχαίρι
Νεκρός εντοπίστηκε ένας 40χρονος στην Πάρο, με τον σώμα του να φέρει τραύματα από μαχαιριές
Ένας 40χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στη Νάουσα της Πάρου, το πρωί της Παρασκευής, φέροντας τραύματα από μαχαιριές.
Τον 40χρονο εντόπισε ο εργοδότης του στην Πάρο
Σύμφωνα με πληροφορίες, τον εντόπισε ο εργοδότης του που τον αναζήτησε καθώς ο 40χρονος δεν πήγε στη δουλειά το πρωί και στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία.
Ο 40χρονος άνδρας, με καταγωγή από το Αφγανιστάν, έφερε μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματος του. Σύμφωνα με αναφορές, πιθανότατα πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και πραγματοποιούν έρευνες για τις συνθήκες υπό τις οποίες ο 40χρονος έχασε τη ζωή του.
Παράλληλα, η σορός του 40χρονου θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.
- Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία
- Ο Ντόντσιτς στα… παπούτσια του Τζόρνταν: Ο «Λούκα Μάτζικ» διαλύει όλα τα ρεκόρ στο NBA (vid, pics)
- Βασίλης Καρράς: Παίκτης από reality της Βουλγαρίας τον ενσαρκώνει και αποθεώνεται
- Χάρης Δούκας: «Βασικός στόχος του ΠΑΣΟΚ να φύγει η ΝΔ – Καμία συγκυβέρνηση με τη ΝΔ των υποκλοπών»
- Εθνική Ελλάδας: Ο Ιταλός Κίφι σφυρίζει το φιλικό με την Παραγουάη
- ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Με Τασούλα, Ανδρέα και Καραϊσκάκη το νέο βίντεο για το συνέδριο



