Ολυμπιακός: Το «ευχαριστώ» στον κόσμο για τη στήριξή στο «Έμιρεϊτς» (pic)
O Ολυμπιακός ευχαρίστησε τον κόσμο του για την αμέριστη στήριξή του παρά την ήττα στο Λονδίνο για την 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-0 από την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς», όμως οι 3.500 οπαδοί των «ερυθρολεύκων» που ταξίδεψαν μέχρι το Λονδίνο παρέμειναν στο πλευρό της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, χειροκροτώντας θερμά την προσπάθεια και δείχνοντας την αμέριστη υποστήριξή τους.
Οι Πειραιώτες πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό, με τον Σακά να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 90+2′, αφήνοντας τον Ολυμπιακό με έναν βαθμό μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές της League Phase του Champions League. Παρά την ήττα, η παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού ήταν ιδιαίτερα δυναμική, με θερμά χειροκροτήματα προς τους παίκτες στο φινάλε.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλησε να εκφράσει δημόσια την ευγνωμοσύνη της για τη στήριξη των οπαδών και ανάρτησε στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media φωτογραφίες παικτών όπως οι Ποντένσε, Ρέτσος, Μουζακίτης, Έσε και Σιπιόνι να χειροκροτούν τους οπαδούς. Μαζί με τις εικόνες, η διοίκηση έγραψε: «Σας ευχαριστούμε για την απίστευτη στήριξή σας! Συνεχίζουμε όλοι μαζί!»
Η ανάρτηση που έκανε ο Ολυμπιακός στα social media
Σας ευχαριστούμε για την απίστευτη στήριξή σας, συνεχίζουμε όλοι μαζί!#OlympiacosFC #Fans #Family #ThankYou #Together pic.twitter.com/9RS7VjxBtA
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) October 2, 2025
- Μινεάπολη: Τίποτε δεν άλλαξε έπειτα από τη δολοφονία της Ρενέ Γκουντ, λένε αδελφοί της στο Κογκρέσο
- Η κατάπαυση του πυρός εναντίον ενεργειακών υποδομών έληξε – Ο Ζελένσκι κατηγορεί την Ρωσία για μαζικές επιθέσεις
- Ο Τζιάνι Ινφαντίνο της FIFA, μπήκε σε «λίστα θανάτου» στην Ουκρανία με προδότες και εχθρούς της χώρας
- Ουκρανία: Νεαρός και κορίτσι σκοτώθηκαν σε ρωσικό πλήγμα στη Ζαπορίζια
- Δυτική Οχθη: 24χρονος Παλαιστίνιος νεκρός από ισραηλινά πυρά
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ συναντήθηκε με τον Πέτρο και «αγάπησε την Κολομβία»
