Στη φυλακή ο Βασίλης Παϊτέρης λόγω συσσωρευμένων χρεών στο Δημόσιο για πολεοδομικές παραβάσεις
Εις βάρος του εκκρεμούσε δίκη που συνδέεται με ανεξόφλητο πρόστιμο της τάξεως των 8.000 ευρώ μηνιαίως - Τα χρέη που φέρεται να έχει το Δημόσιο ο Βασίλης Παϊτέρης φτάνουν τις 500.000 ευρώ
Στις φυλακές της Λάρισας οδηγείται ο τραγουδιστής Βασίλης Παϊτέρης, ο οποίος συνελήφθη για συσσωρευμένα χρέη προς το Δημόσιο, έπειτα από έλεγχο της Τροχαίας και ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για πρόβα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
Εις βάρος του εκκρεμούσε δίκη που συνδέεται με ανεξόφλητο πρόστιμο της τάξεως των 8.000 ευρώ μηνιαίως, το οποίο του είχε επιβληθεί για πολεοδομικές παραβάσεις σε κατοικία στην Αγία Βαρβάρα. Συνολικά τα χρέη του προς το Δημόσιο αγγίζουν τις 500.000 ευρώ.
Ο Βασίλης Παϊτέρης οδηγήθηκε στη φυλακή λόγω χρεών ύψους μισού εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο
Σταμάτησε να εξυπηρετεί το χρέος λόγω αδυναμίας
Η νομική και οικονομική εκκρεμότητα του Βασίλη Παϊτέρη αποκαλύφθηκε στον τυχαίο έλεγχο που του έγινε σε μπλόκο της Τροχαίας, την ώρα που εκείνος κατευθυνόταν στο θέατρο για τις πρόβες που αφορούν προγραμματισμένες εμφανίσεις.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ο τραγουδιστής είχε ξεκινήσει να πληρώνει το πρόστιμο που του επιβλήθηκε αλλά επειδή στη συνέχεια αδυνατούσε, είχε εκτίσει μέρος της ποινής του υπό τη μορφή κοινωνικής εργασίας στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και στον Δήμο Ιλίου.
- Μινεάπολη: Τίποτε δεν άλλαξε έπειτα από τη δολοφονία της Ρενέ Γκουντ, λένε αδελφοί της στο Κογκρέσο
- Η κατάπαυση του πυρός εναντίον ενεργειακών υποδομών έληξε – Ο Ζελένσκι κατηγορεί την Ρωσία για μαζικές επιθέσεις
- Ο Τζιάνι Ινφαντίνο της FIFA, μπήκε σε «λίστα θανάτου» στην Ουκρανία με προδότες και εχθρούς της χώρας
- Ουκρανία: Νεαρός και κορίτσι σκοτώθηκαν σε ρωσικό πλήγμα στη Ζαπορίζια
- Δυτική Οχθη: 24χρονος Παλαιστίνιος νεκρός από ισραηλινά πυρά
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ συναντήθηκε με τον Πέτρο και «αγάπησε την Κολομβία»
