Στα δώδεκα κορυφαία πληρώματα του κόσμου στο σκιφ προκρίθηκε ο Στέφανος Ντούσκος στη Σανγκάη, σε μια ακόμη σπουδαία κούρσα που πραγματοποίησε στην καριέρα του στην κωπηλασία.
Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο πέρασε πρώτος τη γραμμή του φίνις, στην 3η προημιτελική σειρά του σκιφ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας στη Σανγκάη, με χρόνο 7:10.80.
Ο Ντούσκος και η σπουδαία επίδοση που του χάρισε την πρόκριση
Η επίδοσή του είναι η καλύτερη από τους χρόνους που έφεραν οι πρώτοι και των τεσσάρων προημιτελικών σειρών, δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες για τη συνέχεια.
Οι δύο ημιτελικές σειρές είναι προγραμματισμένες για την ερχόμενη Παρασκευή (26/9), με την πρώτη να αρχίζει στις 7:49 π.μ. ώρα Ελλάδας και τη δεύτερη στις 7:56 π.μ. (δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη ο Γιαννιώτης σκιφίστας και οι υπόλοιποι αθλητές που εξασφάλισαν την πρόκριση).
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις, προκειμένου να ενισχύσει την περιφέρειά του με τον 30χρονο (1,88μ.) Αμερικανό γκαρντ.
Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της League Phase του Champions League μετά τα ματς της Τρίτης (9/12) για την 6η αγωνιστική της League Phase. Που βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Καϊράτ.