Το απίθανο γλέντι της Εθνικής στα μπουζούκια: Το πούρο του Σπανούλη, ο χορός του Γιάννη και ο Λαρεντζάκης (vids, pics)
Η Εθνική μας ομάδα επέστρεψε από τη Ρίγα με το χάλκινο μετάλλιο και το γιόρτασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο των Αθηνών.
Η Εθνική μας ομάδα γιόρτασε το χάλκινο μετάλλιο του Eurobasket στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Θοδωρής Φέρρης και οι εορτασμοί των παικτών ήταν απίστευτοι με μερικούς να αναλαμβάνουν και τον ρόλο του τραγουδιστή.
Συγκεκριμένα ο Λαρεντζάκης πήρε το μικρόφωνο από τον Θοδωρή Φέρρη και αποφάσισε να κάνει κάτι που θα γραφτεί στην ιστορία, καθώς άλλαξε τους στίχους του ιστορικού «με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, τον Φιλίππου και τ’ άλλα παιδιά…», σε «με τον Γιάννη, τον Λαρεντζάκη, τον Σλούκα και τ’ άλλα παιδιά».
Όπως ήταν φυσικό, ο παίκτης του Ολυμπιακού έζησε την αποθέωση τόσο από τους συμπαίκτες του, όσο και από ολόκληρο το μαγαζί.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝐇𝐞𝐥𝐥𝐞𝐧𝐢𝐜 𝐁𝐚𝐬𝐤𝐞𝐭𝐁𝐚𝐥𝐥 𝐅𝐞𝐝𝐞𝐫𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 (@hellenicbf)
Εκτός από το τραγούδι του Λάρι, είχαμε και τον χορό του Βασίλη Σπανούλη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, με τους τρεις να δείχνουν πως διαθέτουν και χορευτικές ικανότητες.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝐇𝐞𝐥𝐥𝐞𝐧𝐢𝐜 𝐁𝐚𝐬𝐤𝐞𝐭𝐁𝐚𝐥𝐥 𝐅𝐞𝐝𝐞𝐫𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 (@hellenicbf)
Δείτε εικόνες από το πάρτι που έκανε η Εθνική στα μπουζούκια:
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ
- Η Ταϊβάν ζητά παράταση από τις ΗΠΑ για την παράδοση όπλων που δεν έχει αποπληρώσει
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία
- «Πιστεύουν ότι η Λόρα κινδυνεύει & ζητούν από τις γερμανικές Αρχές να την βρουν» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το νέο δίλημμα
