Νέες εγκαταστάσεις για τη Διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης στην Πυλαία
Το έργο των νέων εγκαταστάσεων για τη Διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης εντάσσεται σε μια ευρύτερη προσπάθεια ενίσχυσης των εκπαιδευτικών δομών της περιοχής.
Εγκαινιάστηκαν οι νέες εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης στην Πυλαία, παρουσία πολιτικών και εκπαιδευτικών φορέων. Οι χώροι, συνολικής επιφάνειας 1.500 τ.μ., εκτείνονται σε τέσσερις ορόφους.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Γιουτίκας, ανέφερε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση εγκαινιάσαμε τις νέες εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης στην Πυλαία. Στην Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης δουλέψαμε εντατικά όλο το προηγούμενο διάστημα για την εκτεταμένη ανακαίνιση και αναμόρφωσή τους, ώστε η μεταφορά να έχει ολοκληρωθεί εγκαίρως, πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς».
Νέες εγκαταστάσεις
Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία της Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Αθανασίας Αθανασιάδου-Αηδονά, του Υφυπουργού Ανάπτυξης Σταύρου Καλαφάτη, των δημάρχων Θέρμης και Θερμαϊκού, Θόδωρου Παπαδόπουλου και Θόδωρου Τζέκου, καθώς και του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρου Κόπτση. Παρόντες ήταν επίσης εκπρόσωποι εκπαιδευτικών οργανισμών, αντιδήμαρχοι και υπάλληλοι της Διεύθυνσης.
Μετά την τελετή ακολούθησε ξενάγηση στους νέους χώρους, κατά την οποία οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις. Όπως επισημάνθηκε, το έργο εντάσσεται σε μια ευρύτερη προσπάθεια ενίσχυσης των εκπαιδευτικών δομών της περιοχής, προσφέροντας καλύτερες συνθήκες εργασίας στους υπαλλήλους και καλύτερη εξυπηρέτηση στους πολίτες.
*πηγή φωτογραφιών: https://www.facebook.com/K.Gioutikas
- Κακλαμάνης: Οι επιλογές όλων μας, από τη Βουλή ως τη ζωή, να μας κάνουν περήφανους κάθε μέρα
- Τα καρναβάλια στη Δυτική Μακεδονία στην καρδιά των Χριστουγεννιάτικων γιορτών – Τι είναι τα «Ραγκουτσάρια»
- Ελβετία: Τουλάχιστον δέκα νεκροί από την έκρηξη στο Κραν Μοντανά
- Πληθωρισμός: Πώς μια χούφτα μεγάλες εταιρείες καθορίζουν τις τιμές
- Πώς τα φάρμακα κατά της παχυσαρκίας αναγκάζουν τη βιομηχανία τροφίμων να αλλάξει τακτική
- «Αυτά είναι τα δεδομένα για το μέλλον του Ταϊρίκ Τζόουνς – Γιατί δεν προχωράει η μεταγραφή»


