Χανιά: Στη ΜΕΘ νεογέννητο 16 ημερών με κορoνοϊό
Στο παιδιατρικό covid νοσηλεύεται και ένα κοριτσάκι 5 ετών
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid νεογνών του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται ένα βρέφος 16 ημερών με κορoνοϊό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, πρόκειται για ένα αγοράκι το οποίο είχε γεννηθεί σε ιδιωτική κλινική, ήταν υγιές και μετά το εξιτήριο παρουσίασε σοβαρά συμπτώματα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί επειγόντως στο Νοσοκομείο όπου κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στη Μονάδα.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, στο παιδιατρικό covid νοσηλεύεται ένα κοριτσάκι 5 ετών.
Νοσηλείες ασθενών θετικών στον κορoνοϊό καταγράφονται και σε ενήλικες στα Χανιά, καθώς ένας 82χρονος Χανιώτης και μια 61χρονη τουρίστρια νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.
- Το πρώτο ρομπότ για μανικιούρ έκανε την εμφάνιση του – Δυσοίωνο το μέλλον για τα σαλόνια ομορφιάς
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με φόντο τα ημιτελικά στο Καραϊσκάκη – Με Άρη στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, κόντρα στον ΟΦΗ η ΑΕΚ
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των προημιτελικών
- Σώτης Βολάνης: Αποχώρησε αιφνιδίως από νυχτερινό σχήμα και το ανακοίνωσε μόνο στα social
- Τραγωδία στη Σητεία: 16χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο
- Η κρίση της «Δύσης» δεν ξεκίνησε με τον Τραμπ



