Χανιά: Στη ΜΕΘ νεογέννητο 16 ημερών με κορoνοϊό
Στο παιδιατρικό covid νοσηλεύεται και ένα κοριτσάκι 5 ετών
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid νεογνών του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται ένα βρέφος 16 ημερών με κορoνοϊό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, πρόκειται για ένα αγοράκι το οποίο είχε γεννηθεί σε ιδιωτική κλινική, ήταν υγιές και μετά το εξιτήριο παρουσίασε σοβαρά συμπτώματα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί επειγόντως στο Νοσοκομείο όπου κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στη Μονάδα.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, στο παιδιατρικό covid νοσηλεύεται ένα κοριτσάκι 5 ετών.
Νοσηλείες ασθενών θετικών στον κορoνοϊό καταγράφονται και σε ενήλικες στα Χανιά, καθώς ένας 82χρονος Χανιώτης και μια 61χρονη τουρίστρια νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.
- Το «σε αγαπάμε» των Βικτόρια και Ντέιβιντ έμεινε στο διαβάστηκε από τον Μπρούκλιν: Ούτε τα γενέθλια μπορούν να φέρουν κοντά τους Μπέκαμ
- Καλλιεργώντας ψηφιακή ισορροπία στη νέα γενιά: Ξεκίνησε ο πρώτος κύκλος Digital Wellbeing Online Classrooms από το Ίδρυμα Vodafone
- «Έχω παιδιά»: Σε νέες περιπέτειες οι ήρωες στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του MEGA
- Η ACTIVE εφοδιάζει με τεχνολογία αιχμής 223 Επαγγελματικά Λύκεια της Χώρας
- Άλμα για την τιμή του άνθρακα λόγω του πολέμου – Σε υψηλό διετίας
- Καιρός: Χωρισμένη στα δύο η χώρα – Πότε θα ενισχυθούν οι άνεμοι



