Χρήστου: «Χαρούμενος που είμαι στο υψηλότερο επίπεδο, κρατάω τη θέση και την παρουσία στον τελικό» (vid)
Ο Απόστολος Χρήστου κατέκτησε την έκτη θέση στον τελικό στα 50μ. ύπτιο και έκανε δηλώσεις μετά το πέρας της κούρσας.
Ο Απόστολος Χρήστου ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου με την κατάκτηση της έκτης θέσης στα 50μ. ύπτιο.
Ο αργυρός Ολυμπιονίκης μίλησε μετά το πέρας της κούρσας δηλώνοντας την ικανοποίησή του για την συμμετοχή του στον τελικό αλλά και για το γεγονός ότι παραμένει στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο.
Οι δηλώσεις του Χρήστου:
Αναλυτικά, όσα είπε ο Απόστολος Χρήστου:
«Ήθελε υπέρβαση, το είπα και χθες. Στο 24,1 έκλεισε το μετάλλιο. Δεν πειράζει κρατάω τη θέση, την παρουσία στον τελικό και μία χαρά
Καλά την ένιωσα σε γενικές γραμμές, δεν νομίζω να έκανα κάποιο λάθος. Ήμουν πιο μακριά στον τερματισμό αλλά δεν μπορούσα να κάνω άλλα χέρια.
Είμαι χαρούμενος γιατί έχω παραμείνει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Έχει γίνει πολύ ανταγωνιστικό το άθλημα. Είδαμε ένα ωραίο παγκόσμιο και η παρουσία της Εθνικής ομάδας ήταν πολύ καλή.
Θα έχω ένα διάλειμμα και θα επιστρέψω δυναμικά με φόντο το πανευρωπαϊκό του Παρισιού.»
- Κούβα: «Θέλει» να κλείσει συμφωνία με τις ΗΠΑ και αυτό θα γίνει «πολύ σύντομα», λέει ο Τραμπ
- Μέση Ανατολή: Κατάπαυση του πυρός ζητά ο πάπας Λέων – «Ας ξαναρχίσει ο διάλογος»
- Πετρέλαιο: Οι τιμές παραμένουν υψηλές, αλλά δεν παρουσιάζουν τις απότομες ανόδους των τελευταίων ημερών
- Καζακστάν: Εγκρίθηκε σε δημοψήφισμα το νέο, αμφιλεγόμενο Σύνταγμα της χώρας
- Ο Τραμπ ζητά βοήθεια από την Κίνα και πιέζει το ΝΑΤΟ να συμμετάσχει στο άνοιγμα του Ορμούζ
- Η κυβέρνηση του Ιράν ανακοίνωσε αύξηση 60% στον κατώτατο μισθό

