Grand Prix Ουγγαρίας: Πήρε την pole position o απίθανος Λεκλέρ (pic)
Ο Σαρλ Λεκλέρ έκανε την έκπληξη στις κατατακτήριες δοκιμές και θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στο Grand Prix της Ουγγαρίας.
Με έναν πολύ γρήγορο γύρο, λίγο πριν το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών, ο Σαρλ Λεκλέρκ κέρδισε την pole position στο ουγγρικό Grand Prix, φέρνοντας τη Ferrari στην πρώτη θέση εκκίνησης, για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1.
Ο Μονεγάσκος οδηγός «αψήφισε» τη φαινομενική υπεροπλία των McLaren, αφήνοντας δεύτερο τον Αυστραλό Οσκαρ Πιάστρι και τρίτο τον Βρετανό Λάντο Νόρις, που δεν μπόρεσαν στον τελευταίο γύρο τους να τον ξεπεράσουν και έτσι θα βρεθούν αντίστοιχα δίπλα του και πίσω του στην εκκίνηση του αυριανού (3/8) αγώνα, στην πίστα του Χουνγκαρόρινγκ.
Η κατάταξη:
QUALIFYING CLASSIFICATION
Sensational from Charles Leclerc ?#F1 #HungarianGP pic.twitter.com/8AVL0VCves
— Formula 1 (@F1) August 2, 2025
Αξιοσημείωτη η εξαιρετική εμφάνιση των δύο μονοθεσίων της Aston Martin, με τον Φερνάντο Αλόνσο και τον Λανς Στρολ να καταλαμβάνουν την πέμπτη και την έκτη θέση, πίσω από τη Mercedes του Τζορτζ Ράσελ.
- Λίβανος: Για τον κίνδυνο «κατοχής» του, κάνει λόγο ο Μακρόν
- Γιορτή σήμερα 24 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.03.2026]
- Ισραήλ: Ο Σμότριτς ζητά αλλαγή συνόρων με τον Λίβανο – «Να φτάσουμε στον ποταμό Λιτάνι»
- Η Μπαρτσελόνα κοντά στην απόκτηση του Μάικ Τζέιμς: «Υπάρχει ήδη επικοινωνία με τον παίκτη»
- Κώστας Αρβανίτης: Στην ευρωβουλή αναφορά πολίτη κατά του νόμου Κεραμέως για το 13ωρο


