Στη Λισαβόνα για να υπογράψει στην Σπόρτινγκ ο Βαγιαννίδης – Τι δήλωσε
Στην Πορτογαλία βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (1/8) ο Γιώργος Βαγιαννίδης, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Ένα βήμα από τη μεταγραφή του στη Σπορτινγκ Λισαβόνας φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Ο Έλληνας δεξιός μπακ ήταν ο «διακαής πόθος» των «λιονταριών» και πλέον όλα δείχνουν πως θα γίνει παίκτης τους.
Ο Βαγιαννίδης βρίσκεται αυτή την ώρα στην Πορτογαλία προκειμένου να τελειώσει και τυπικά τη μεταγραφή του, καθώς ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με την Σπόρτινγκ.
Μάλιστα κατά την άφιξη του στην Πορτογαλία, αρκετοί δημοσιογράφοι τον περίμεναν, με τον Βαγιαννίδη να δηλώνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος, πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, αλλά θα μιλήσω αργότερα».
Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων ανέρχεται στα 13 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μαζί με τα bonus, αναμένεται να φτάσει μέχρι και τα 15, με τους «πράσινους» να κρατούν και ποσοστό μεταπώλησης για τον παίκτη.
Η ενδεχόμενη πώληση του Έλληνα δεξιού μπακ αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία των πράσινων.
Vagiannidis on joining Sporting:
“Very happy”pic.twitter.com/d3sGu8kOLq
— TalkingSporting (@TalkingSporting) August 1, 2025
- Ισπανία: Νέα πανωλεθρία για τους Σοσιαλιστές του Σάντσεθ σε τοπικές εκλογές – Μεγάλη αύξηση για την Ακροδεξιά
- Σχέση: Τι κάνεις όταν «χάνεσαι» στη μετάφραση;
- Αρκάς: Η καλημέρα του Φεβρουαρίου
- Ιδιοκτήτες ασφαλισμένων ακινήτων – Πώς θα «κλειδώσουν» έκπτωση 20% στον ΕΝΦΙΑ
- Σε κρίσιμη κατάσταση το κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι στην Καλλιθέα – Της έκαναν ΚΑΡΠΑ επί 40 λεπτά
- Συνταγές: Street food από σπίτι