Οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Χάποελ Μπερ Σεβά
Γνωστό έγινε το υπογκρούπ από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος της ΑΕΚ, στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, αν προκριθεί επί της Χάποελ Μπερ Σεβά.
Στην κληρωτίδα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League μπαίνει η ΑΕΚ, που έμαθε το υπογκρουπ από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός της, αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Χάποελ Μπερ Σεβά.
Το μεσημέρι της Δευτέρας (21/7) στις 15:00 θα διεξαχθεί η κλήρωση όλων των προκριματικών γύρων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με την Ένωση να είναι στους ισχυρούς και να περιμένει τον αντίπαλό της, που θα προκύψει από πέντε ζευγάρια ομάδων.
Οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ
Ρακόβ (Πολωνία) – Ζίλινα (Σλοβακία)
Τσέλιε (Σλοβενία) – ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος) (Η ηττημένη ομάδα από τον 2ο προκριματικό του Europa League)
Άρης Λεμεσού (Κύπρος) – Πούσκας Ακάντεμι (Ουγγαρία)
Λέφσκι (Βουλγαρία) – Μπράγκα (Πορτογαλία) (Η ηττημένη ομάδα από τον 2ο προκριματικό του Europa League)
Ατλέτικ Εσκάλδες (Ανδόρα) – Ντίναμο Σίτι (Aλβανία)
- ΟΕΝΓΕ: Σε απεργία προχωρούν οι γιατροί στα νοσοκομεία στις 18 Μαρτίου
- Κιούμπαν: «Ο Αντετοκούνμπο ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου…»
- Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου 2026: «Κοιμηθείτε Καλά, Ζήστε Καλύτερα»
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 20χρονος μετά από επίθεση με μαχαίρι
- Οι σχέσεις ΕΕ – Τουρκίας και ο ρόλος του Βερολίνου – Τα έμμεσα «καρφιά» σε Αθήνα και Λευκωσία
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Διαψεύδει στο in η πλευρά Βάρρα ότι έκανε τη διαρροή – Πολιτική κόντρα για το εάν γνώριζε ο Βορίδης
