Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακό κομφούζιο από καραμπόλα έξι αυτοκινήτων στον περιφερειακό
Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί παρά μόνον υλικές ζημιές, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με μεγάλες καθυστερήσεις καθώς έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων
Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» έχει προκληθεί από το πρωί της Δευτέρας στην Περιφερειακή Οδό, στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος στο οποίο ενεπλάκησαν έξι οχήματα.
Με μεγάλες καθυστερήσεις γίνεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων από το ύψος του Φοίνικα έως και τις Συκιές
Η καραμπόλα έξι οχημάτων σημειώθηκε σήμερα το πρωί λίγο πριν από τις 8:00, κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες, στο ύψος της Νεάπολης, στο ρεύμα προς δυτικά.
Όπως αναφέρει το grtimes.gr, δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, παρά μόνον υλικές ζημιές στα αυτοκίνητα.
Λόγω της ακινητοποίησης των οχημάτων, στην Περιφερειακή Οδό άρχισαν να σχηματίζονται ουρές χιλιομέτρων από το ύψος του Φοίνικα έως και τις Συκιές. Ως εκ τούτου, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με μεγάλες καθυστερήσεις.
- Η βιομηχανία του «σκοτεινού τουρισμού»: Γιατί οι νέοι επισκέπτονται τόπους καταστροφής;
- Σχέσεις: Από πότε το dating έχει γίνει τόσο πολύ δύσκολο;
- Από τους δασμούς μέχρι τα Labubu, το 2025 ήταν μία… ιδιαίτερη χρονιά για τη παγκόσμια οικονομία
- Miriam Rodríguez: Η μητέρα που κυνήγησε τους δολοφόνους της κόρης της – Και το πλήρωσε με τη ζωή τη
- Ο Tyler, the Creator έχει ενθουσιαστεί με το κινηματογραφικό του ντεμπούτο – «Μια βουτιά με τα μούτρα σε κάτι καινούργιο»
- Dry January: Αν σκέφτεσαι να κόψεις μαχαίρι το αλκόολ τον πρώτο μήνα του 2026, ξανασκέψου το




