Τα γκρουπ δυναμικότητας για ΠΑΟΚ και Περιστέρι στο Europe Cup
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ του Europe Cup, στο δεύτερο το Περιστέρι.
Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, με την FIBA να ανακοινώνει τα γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση του Europe Cup.
Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ, ως περυσινός φιναλίστ, βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ. Η ομάδα των δυτικών προαστίων βρίσκεται στο δεύτερο, μαζί με τον Κεραυνό και την ΑΕΚ Λάρνακας από την Κύπρο.
Η κλήρωση για τα προκριματικά όσο και τη φάση των ομίλων, εκεί όπου βρίσκονται ήδη οι δύο ελληνικές ομάδες, θα πραγματοποιηθεί στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Μόναχο, την Τετάρτη (23/7).
Η ανακοίνωση της FIBA:
Draw seedings finalized for #FIBAEuropeCup Regular Season mark ✅
📖Read more: https://t.co/UwJJnFtsDm pic.twitter.com/CxbVEraCcJ
— FIBA Europe Cup (@FIBAEuropeCup) July 18, 2025
- Super League 2: Αναγέννηση Καρδίτσας – Ηρακλής 0-1: Επέστρεψε και μαθηματικά στα «σαλόνια» ο Γηραιός!
- Γιώργος Μαζωνάκης: Εμφανίστηκε με μουστάκι στη σκηνή
- Ντουμπάι: Ισχυρή έκρηξη σε συγκρότημα ξενοδοχείων – Αναφορές για υπολείμματα αναχαιτισμένου πυραύλου [βίντεο]
- Τεττέη και Ρενάτο, οι δύο «αποδείξεις» της βελτίωσης του Μπενίτεθ
- Φάμελλος: Η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη ανήκουν σε όλους – Η κυβέρνηση μειώνει και τις δύο
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

