Πρέβεζα: Ναυαγοσώστης έσωσε τον πατέρα του που πήγε να πνιγεί
Ο 56χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων
Παραλίγο τραγωδία το μεσημέρι της Τετάρτης (09/07) στην παραλία Κανάλι της Πρέβεζας, όταν ένας 56χρονος άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα και δέχθηκε πρώτες βοήθειες από τον ναυαγοσώστη, που ήταν και γιος του.
Σύμφωνα με το e-maistros.gr, ο 56χρονος άνδρας έκανε μπάνιο στην παραλία, όταν για αδιευκρίνιστους λόγους έχασε τις αισθήσεις του.
Μόλις είδε το περιστατικό ο νεαρός ναυαγοσώστης της παραλίας έσπευσε να βοηθήσει, χωρίς να γνωρίζει αρχικά πως ο άνθρωπος που βρισκόταν σε κίνδυνο ήταν ο ίδιος του ο πατέρας.
Ο ναυαγοσώστης βούτηξε στη θάλασσα και μπόρεσε να βγάλει τον 56χρονο ενώ αμέσως ξεκίνησε προσπάθειες ανάνηψης στην ακτή.
Στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας.
Ο 56χρονος διακομίστηκε διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται.
Οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό βρίσκονται υπό διερεύνηση από τις αρχές.
- Ο Τραμπ λέει ότι η Βενεζουέλα θα αγοράζει μόνο αμερικανικά προϊόντα από την πώληση του πετρελαίου της
- Πόσο αυξήθηκαν οι μισθοί το 2025 – Που έγιναν οι περισσότερες προσλήψεις
- Ποιος είναι ο 92χρονος δικαστής του Νικολάς Μαδούρο;
- Nike, Μαδούρο και meme power: όταν το branding επισκιάζει τη σύλληψη
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σε τεντωμένο σχοινί
- Οι ΗΠΑ θα πωλούν το πετρέλαιο της Βενεζουέλας επ΄αόριστον λέει ο υπουργός Ενέργειας Ράιτ


