ΟΠΕΚΕΠΕ: Έφοδος της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος – Μαζί με Ευρωπαίο εισαγγελέα
Σε ποιον όροφο του ΟΠΕΚΕΠΕ εστιάζει η νέα έφοδος της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος
Έφοδος της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σε εξέλιξη στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην οδό Δομοκού στην Αθήνα.
Η έφοδος, την οποία διεξάγουν 20 αστυνομικοί, φαίνεται ότι οργανώθηκε ύστερα από παραγγελία της εισαγγελίας για το οργανωμένο έγκλημα σε συνεργασία με τη Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος.
Πού εστιάζει η νέα έφοδος στον ΟΠΕΚΕΠΕ
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος βρίσκονται στον όροφο όπου στεγάζεται η Διεύθυνση Τεχνικών Ελέγχων, Πληροφορικής και Πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ. Μαζί τους είναι και στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών (ΔΕΕ).
Θα εξεταστούν οι server του Οργανισμού και, πιο συγκεκριμένα, η βάση δεδομένων ώστε να γίνει ανάκτηση των αρχείων με όλες τις αγροτικές επιδοτήσεις που έχουν καταβληθεί από τον Οργανισμό.
Οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία για το ύψος των επιδοτήσεων και σε ποια ΑΦΜ κατευθύνθηκαν αυτές, έτσι ώστε ο έλεγχος να προχωρήσει βαθύτερα.
- Υποκλοπές: Ένοχη σιωπή
- Μίλτος Πασχαλίδης: Η συγγραφή, η πατρότητα και τα δάκρυα του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον αδερφό του
- Νέος ισχυρός σεισμός στη Θεσπρωτία – Μπαράζ δονήσεων τις τελευταίες ημέρες
- Βρετανία: «Η μηνιγγίτιδα μας την πήρε σε 12 ώρες» – Απαρηγόρητος ο πατέρας της 18χρονης μαθήτριας στο Κεντ
- H OpenAI ετοιμάζει «superapp» που συνδυάζει το ChatGPT με browser
- Τέμπη: Σκληρή ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών για «το δίδυμο Κωνσταντοπούλου-Καρυστιανού» – «Φασιστική νοοτροπία»




