Συνελήφθη 59χρονος στο Ρέθυμνο κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία
Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνου
Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία στο Ρέθυμνο ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.
Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνης και αφορά έναν 59χρονο που ήταν υπεύθυνος κοινωνικής εκδήλωσης.
Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης σε πλατεία περιοχής του Δήμου Ρεθύμνου μεταμεσονύκτιες ώρες χθες, ρίφθηκαν άσκοποι πυροβολισμοί.
Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο χώρο της εκδήλωσης όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι πυροδοτημένα φυσίγγια (κάλυκες) και συνελήφθη ο υπεύθυνος διοργάνωσης της εκδήλωσης διότι δεν παρείχε τις απαραίτητες πληροφορίες για την ανακάλυψη των δραστών που προέβησαν στη ρίψη των άσκοπων πυροβολισμών.
Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνου.
- Κανδύλας: «Το Κύπελλο στο χάντμπολ είναι αφιερωμένο στα θύματα της Θύρας 7» (vid)
- Βουτιά 67% για τη Melania: Το ρεκόρ, η προδοσία και το Super Bowl που «έφαγε» τη Μελάνια Τραμπ
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Ανοίγει η «βεντάλια» των ερευνών – Επεκτείνεται σε συγγενείς και πολιτικά πρόσωπα
- Ερώτηση στο ευρωκοινοβούλιο για τα πρόσωπα της δικογραφίας του ΟΠΕΚΕΠΕ που παραμένουν σε θέσεις ευθύνης
- The Expla-in Project: Τι γίνεται στο ΠΑΣΟΚ;
- Μαριάντα Πιερίδη για το bullying του γιου της: «Το δύσκολο είναι το να βάλεις το σχολείο να ασχοληθεί σοβαρά»



