Δράση συμβολισμού και ουσίας από τον Δήμο Πειραιά
Το «Piraeus TeamUp» συγκεντρώνει είδη διατροφής για Πυροσβέστες και Εθελοντές Πυροσβέστες της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.
Ο Δήμος Πειραιά, μέσω του Γραφείου Εθελοντισμού «Piraeus TeamUp», διοργανώνει δράση συγκέντρωσης ειδών διατροφής για την υποστήριξη των Πυροσβεστών και Εθελοντών Πυροσβεστών της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη προσφορά και τις θυσίες τους.
Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι: πορτοκαλάδες, βυσσινάδες, ατομικοί χυμοί και κράκερ. Η παράδοση των προσφορών πραγματοποιείται στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου, στη διεύθυνση Δραγάτση 10-12 (Πλατεία Κοραή – Δημαρχείο Πειραιά), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Ουσιαστική στήριξη προς τους ανθρώπους που είναι στη πρώτη γραμμή
Πρόκειται για μία συμβολική αλλά ουσιαστική κίνηση στήριξης προς τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ειδικά κατά την αντιπυρική περίοδο. Η συμμετοχή όλων είναι σημαντική, καθώς ακόμα και η μικρότερη προσφορά μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Για περισσότερες πληροφορίες, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά στο τηλέφωνο 2132022011 ή μέσω email στη διεύθυνση: volunteer@piraeus.gov.gr
Ας δείξουμε έμπρακτα την ευγνωμοσύνη μας στους ανθρώπους που προστατεύουν τη ζωή και το περιβάλλον μας.
- Χαλκίδα: Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε ηλικιωμένο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
- Μπουκώρος – Εξεταστική: Για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ καταθέτει ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος
- Λεωφορεία: Χειρόφρενο τραβούν οι οδηγοί στις 17 Δεκεμβρίου – Ποιες ώρες σταματούν τα δρομολόγια
- Τι είπε ο προπονητής της Μπράιτον για τον τραυματισμό του Τζίμα και τα… προσεχώς του Κωστούλα (vid)
- Επιστροφή ενοικίου: Λήγει σήμερα η προθεσμία για διορθώσεις ώστε να καταβληθεί η ενίσχυση έως το τέλος 2025
- Δήμος Λαρισαίων: Συμμετέχει στην κινητοποίηση της ΚΕΔΕ την ερχόμενη Τρίτη – Κλειστές για το κοινό οι υπηρεσίες
