Το μήνυμα του Τσιμίκα για το πρωτάθλημα με τη Λίβερπουλ: «38 εβδομάδες μετά…»
Ο Κωσταντίνος Τσιμίκας πανηγύρισε το πρωτάθλημα με την Λίβερπουλ και έκανε μια ανάρτηση, τονίζοντας πως από την αρχή της χρονιάς αυτό ήταν το πλάνο.
Η Λίβερπουλ κατέκτησε το 20ο πρωτάθλημα στην ιστορία της και περίμενε μέχρι τις 25 Μαΐου για να κάνει την φιέστα της, καθώς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας ήταν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Ο Κώστας Τσιμίκας πανηγύρισε με την… ψυχή του την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ έγινε ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που κερδίζει την Premier League.
Σε μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριάσμο στα social media, ο Τσιμίκας έγραψε μία λεζάντα λέγοντας πως: «38 εβδομάδες μετά, ποια πίεση; Αυτό ήταν πάντα το πλάνο».
Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Τσιμίκας:
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσιμίκας την φετινή σεζόν, σε 29 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα των «Reds» έχει μόλις 2 ασιστ , ενώ συνολικά στην καριέρα του με την Λίβερπουλ έχει σε 115 ματς 18 ασιστ, μία κατάκτηση Carabao Cup, μία κατάκτηση FA Cup και πλέον μία κατάκτηση της Premier League.
- «Τρελάθηκε» ο Ιτούδης και… χίμηξε στους διαιτητές (vid)
- Τάιλορ Τσέις: Από τo Nickelodeon στους δρόμους της Καλιφόρνιας – Η κατάρρευση ενός παιδικού ειδώλου
- Κορινθία: Νεκρός οδηγός έπειτα από σοβαρό τροχαίο με ανατροπή οχήματος
- Αίγιο: Οπλισμένος άνδρας ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και απειλούσε να αυτοκτονήσει
- Μπάμπης Κωστούλας: Η τρομερή στατιστική στην πρώτη εμφάνισή του ως βασικός (pics, vid)
- Πρόβλημα στο FIR λόγω τεχνικού προβλήματος – Αδύνατες προσγειώσεις και απογειώσεις στα ελληνικά αεροδρόμια

