Τύρναβος: Βρέθηκε άνδρας κρεμασμένος σε αποθήκη
Η σορός του άνδρα βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, γεγονός που οδηγεί στην εκτίμηση ότι ο θάνατός του έχει επέλθει τουλάχιστον πέντε ημέρες νωρίτερα.
Σε σοκ είναι η τοπική κοινωνία του Τυρνάβου μετά τον εντοπισμό νεκρού άνδρα σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, σε αποθήκη.
Ο άντρας – αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων – εντοπίστηκε κρεμασμένος σε αποθήκη που βρίσκεται δίπλα στον δρόμο, αλλά δύσκολα διακρίνεται από αυτόν, από έναν πολίτη που σε παρακείμενο οικόπεδο διατηρεί οικοδομικά υλικά και αντιλήφθηκε την δυσάρεστη οσμή.
Η σορός του βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, γεγονός που οδηγεί στην εκτίμηση ότι ο θάνατός του έχει επέλθει τουλάχιστον πέντε ημέρες νωρίτερα.
Η αποθήκη, στην οποία υπήρχαν στρώματα και κουζίνα, φαίνεται πως χρησιμοποιούνταν ως χώρος προσωρινής διαμονής από αγνώστους.
Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Σύμφωνα με πληροφορίες του tirnavospress.gr, ο άντρας φαίνεται πως είχε κρεμαστεί με ένα πολύ ψιλό σχοινί, παρόμοιο με αυτά που χρησιμοποιούνται στα αμπέλια για δέσιμο. Είναι αλλοδαπός, γεροδεμένος, περίπου 1.80 ύψος μελαψός. Το σχοινί φέρεται να κόπηκε, με αποτέλεσμα το σώμα του να βρεθεί στο έδαφος μέσα στην αποθήκη
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι αρχές, οι οποίες διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού ενώ εξετάζουν και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Το πτώμα μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Λάρισας για νεκροψία νεκροτομή και διαπίστωση της ημερομηνίας θανάτου.
Η αποθήκη που βρέθηκε το πτώμα:
- Η Ρωσία στέλνει drones στο Ιράν – Πεσκόφ: Fake news, απλώς υπάρχει διάλογος
- Το Ιράν θα ανοίξει «νέο μέτωπο» στο Στενό Μπαμπ ελ Μαντέμπ, σε περίπτωση χερσαίας εισβολής των ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Η πληγή ανοίγει, το απόστημα σπάει
- Τουρισμός: Μια μαγειρική εκπομπή του Netflix αλλάζει τα δεδομένα
- Λίβανος: Ορατός ο κίνδυνος να εφαρμοστεί σχέδιο καταστροφής, αντίστοιχο με αυτό του Ισραήλ στη Γάζα
- Μελάνια Τραμπ: Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ δίπλα σε ένα ανθρωποειδές ρομπότ


