Χανιά: Βγήκαν από το βρετανικό αεροπλανοφόρο και κυκλοφορούσαν στο λιμάνι μεθυσμένοι και γυμνοί
Σκηνές απείρου κάλους με μεθυσμένους Βρετανούς ναύτες να ξεδίνουν στα Χανιά που σταθμεύει το αεροπλανοφόρο Prince of Wales
Η ναυαρχίδα του βρετανικού πολεμικού ναυτικού, το αεροπλανοφόρο Prince of Wales, έφτασε στα Χανιά την Τρίτη 13 Μαΐου για ανεφοδιασμό πριν πάει στην Ερυθρά Θάλασσα όπου θα συμμετάσχει σε ασκήσεις με φόντο τη συνεχιζόμενη ένταση στην Υεμένη.
Το πλήρωμα των 1.650 Βρετανών στρατιωτών βρήκαν τον χρόνο να… ξεδώσουν στα Χανιά.
Οι εικόνες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το zarpanews.gr προκαλούν αλγεινή εντύπωση καθώς φαίνονται Βρετανοί στρατιώτες γυμνοί να κυκλοφορούν μεθυσμένοι στο λιμάνι των Χανιών.
Μετά από διαμαρτυρίες παρευρισκόμενων οι ναύτες έφυγαν από το σημείο, ενώ δεν υπάρχει αναφορά για παρέμβαση της αστυνομίας.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, επιχειρηματίες στο Ενετικό Λιμάνι στα Χανιά καταγγέλλουν ότι γίνονται συχνά πυκνά περιστατικά με μεθυσμένους στρατιωτικούς από τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ και άλλων χωρών που σταθμεύουν στη Σούδα.
Δείτε το βίντεο
- Βάλε φαντασία στη ζωή σου, κάνει καλό
- Συνεχίζεται το ράλι στα ενοίκια – Οι δέκα πιο ακριβές περιοχές
- Αλβανία: Αντικυβερνητική διαδήλωση – Μολότοφ, τραυματισμοί και συλλήψεις
- Συνταγή: Φριτάτα με πατάτες και τυρί
- Η αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας απέκρουσε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Νότιο Σουδάν: Νέα κλιμάκωση της βίας, έκκληση για πολιτική λύση και προστασία αμάχων στο ΣΑ του ΟΗΕ




