Σέλτικς-Νικς 127-102: Έμειναν «ζωντανοί» οι πρωταθλητές με εξαιρετικό Ντέρικ Γουάιτ
Ο Γουάιτ οδήγησε επιθετικά τους Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι έμειναν ζωντανοί απέναντι στους Νικς, επικρατώντας με 127-102 στο TD Garden.
Οι Μπόστον Σέλτικς, μετά το σοκ που υπέστησαν με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Τζέισον Τέιτουμ, κατάφεραν να μείνουν όρθιοι στη σειρά απέναντι στους Νιου Γιορκ Νικς, καθώς νίκησαν με 127-102 στο Game 5 της σειράς.
Ο Ντέρικ Γουάιτ έκανε το παιχνίδι της ζωής του, σκοράροντας 34 πόντους με 7 τρίποντα και έτσι έγειρε την πλάστιγγα προς το μέρος της ομάδας του, η οποία θα έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει τη σειρά.
Η Βοστώνη πήρε την πρώτη της νίκη στη σειρά εντός έδρας και μείωσε σε 2-3 ενώ ευστόχησε και σε 22 τρίποντα, έχοντας εντυπωσιακή ενέργεια και στα δύο άκρα του παρκέ.
Τα highlights του αγώνα
Ο Τζέιλεν Μπράουν είχε 26 πόντους και 12 ασίστ, ενώ ο Πέιτον Πρίτσαρντ πρόσθεσε 17 πόντους με 5 τρίποντα. Σημαντική και η παρουσία του Λουκ Κόρνετ, που ξεκίνησε στο δεύτερο ημίχρονο αντί του Πορζίνγκις, με 10 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 τάπες.
Ο Τζος Χαρτ είχε 24 πόντους, ενώ ο Μπράνσον αποβλήθηκε με 7:19 να απομένουν, έχοντας σκοράρει 22.
Η σειρά μεταφέρεται τώρα στη Νέα Υόρκη με τους Νικς να έχουν την ευκαιρία να κάνουν το 4-2 και να περάσουν στον επόμενο γύρο και τους πρωταθλητές να ψάχνουν ισοφάριση ώστε να στείλουν τη σειρά σε do or die παιχνίδι μέσα στην έδρα τους.
- Λούβρο: Ζωγραφισμένη οροφή του 19ου αιώνα καταστράφηκε από διαρροή νερού
- Αποστολή «USS Gerald R. Ford» στη Μέση Ανατολή – Οι δυνατότητες οι υπερ-αεροπλανοφόρου των ΗΠΑ
- Ρωσία: Τουλάχιστον δύο άμαχοι νεκροί από ουκρανική πυραυλική επίθεση στο Μπέλγκοροντ
- Bundesliga: Ο Κομπανί μπήκε «ασπίδα» στο VAR
- ΣΥΡΙΖΑ για πληθωρισμό: Το μόνο που κάνει η κυβέρνηση είναι να διασπείρει ψεύδη και να ανακοινώνει ημίμετρα
- «Εποικοδομητικές συνομιλίες» με τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ λέει ότι είχε η πρωθυπουργός της Δανίας για τη Γροιλανδία

