Μήνυμα του Λουίς Ντίαζ στην Λίβερπουλ
Ο Λουίς Ντίαζ αναφέρθηκε στο τι σκέφτεται να κάνει στη συνέχεια της καριέρας του και αν θέλει να παραμείνει στη Λίβερπουλ.
Η Λίβερπουλ κατέκτησε το πρωτάθλημα, με τον Λουίς Ντίαζ να είναι από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Άρνε Σλοτ που διέπρεψε στα γήπεδα της Premier League τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Το συμβόλαιο του Κολομβιανού εξτρέμ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027, με τον ίδιο να δηλώνει πως θέλει να παραμείνει στον σύλλογο.
Παράλληλα τόνισε ότι είναι χαρούμενος στην Αγγλία και πως αναμένεται να μιλήσει με τη διοίκηση ώστε να επεκτείνει το συμβόλαιό του και για τα επόμενα χρόνια.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Λουίς Ντίαζ:
«Είμαι χαρούμενος. Από την πρώτη μέρα που ήρθα, ήμουν πάντα χαρούμενος, ήρεμος και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο που παίζει αυτή η σπουδαία ομάδα. Θα μιλήσουμε για νέο συμβόλαιο, θα μιλήσουμε.
Θα ήθελα να μείνω όσα χρόνια είναι δυνατόν, αλλά αυτό εξαρτάται και από τον σύλλογο. Αυτές είναι λεπτομέρειες που διευκρινίζονται ξεχωριστά, αλλά είμαι χαρούμενος και απολαμβάνω την Premier League».
- «Η Ερατώ αγαπάει…» – Έρωτας, σεξ και βρισιές σε «γκράφιτι» χιλιετιών στην Πομπηία
- Τείχος δυσαρέσκειας απέναντι στην ΝΔ – Πολιτικό σκηνικό σε αναμονή των νέων κομμάτων – Ισχυρό αίτημα αλλαγής
- Βλάχος: «Έχουμε τα δικά μας όπλα κόντρα στην Ουγγαρία» – Γενηδουνιάς: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»
- Φινλανδία: Ο πρόεδρος Στουμπ επιδιώκει σχέδιο για την ασφάλεια της Αρκτικής μέχρι την επόμενη σύνοδο του ΝΑΤΟ
- Το Μαρόκο υπέγραψε τον ιδρυτικό χάρτη του Συμβουλίου Ειρήνης (pics)
- Οι δυο όροι της ΕΠΟ στον Λανουά πήγαν στα σκουπίδια

