Οι Πέισερς διέσυραν τους Καβαλίερς και είναι ένα βήμα πριν τους τελικούς της Ανατολής (129-109) – Ισοφάρισαν οι Θάντερ (87-92, vids)
Οι Πέισερς έκαναν το 3-1 στη σειρά με τους Καβαλίερς, τους οποίους διέσυραν στην Ιντιάνα με 129-109 και είναι ένα βήμα πριν τους τελικούς της Ανατολής – Οι Θάντερ ισοφάρισαν τη σειρά στο Ντένβερ
Οι Πέισερς είναι ένα βήμα πριν τη δεύτερη διαδοχική παρουσία στους τελικούς της Ανατολής, καθώς διέσυραν τους Καβαλίερς στην Ιντιάνα, με 129-109, ενώ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι προηγούνταν με +41 (80-39).
Η ομάδα της Ιντιανάπολις προηγείται πλέον με 3-1 νίκες στη σειρά και έχουν τρεις ευκαιρίες να τελειώσουν το ζευγάρι, με το πέμπτο ματς να διεξάγεται στην «Κουίκεν Λονς Αρίνα» του Κλίβελαντ, την Τετάρτη (14/5) στις 2:00 π.μ.
Πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Μάιλς Τέρνερ, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο σέντερ της Ιντιάνα κατέγραψε 20 πόντους, επτά ριμπάουντ και τρείς ασίστ, ενώ ευστόχησε σε τέσσερα τρίποντα.
Εξαιρετικός ήταν και ο Πασκάλ Σιάκαμ, με τον πρωταθλητή του 2019 να πετυχαίνει 21 πόντους, έξι ριμπάουντ και τρεις ασίστ, σε 21 λεπτά συμμετοχής. «Ήσυχος» έμεινε ο Χαλιμπάρτον στον τομέα του σκοραρίσματος, καθώς κατέγραψε 11 πόντους, ενώ είχε πέντε ασίστ και πέντε ριμπάουντ.
Από πλευράς Καβαλίερς, ο Ντάριους Γκάρλαντ σημείωσε 21 πόντους, έξι ασίστ και ένα ριμπάουντ, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.
Έφεραν τη σειρά στα ίσια οι Θάντερ
Οι Θάντερ ισοφάρισαν τη σειρά με τους Νάγκετς σε 2-2, καθώς επιβλήθηκαν στο Ντένβερ με 92-87, με τον Σάι να είναι εξαιρετικός και να σημειώνει 25 πόντους, έξι ασίστ και έξι ριμπάουντ. Οι υπόλοιποι παίκτες των «κεραυνών» δεν ξεπέρασαν τους 11 πόντους και αυτό δείχνει το πόσο καταλυτικός ήταν ο Καναδός.
Ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν για άλλη μια φορά απίστευτος, καθώς κατέγραψε 27 πόντους, 13 ριμπάουντ και τρεις ασίστ. Το Game 5 του ζευγαριού θα φιλοξενηθεί στην Οκλαχόμα, την Τετάρτη (14/5) στις 4:30 π.μ.
- Μέση Ανατολή: Κατάπαυση του πυρός ζητά ο πάπας Λέων – «Ας ξαναρχίσει ο διάλογος»
- Πετρέλαιο: Οι τιμές παραμένουν υψηλές, αλλά δεν παρουσιάζουν τις απότομες ανόδους των τελευταίων ημερών
- Καζακστάν: Εγκρίθηκε σε δημοψήφισμα το νέο, αμφιλεγόμενο Σύνταγμα της χώρας
- Ο Τραμπ ζητά βοήθεια από την Κίνα και πιέζει το ΝΑΤΟ να συμμετάσχει στο άνοιγμα του Ορμούζ
- Η κυβέρνηση του Ιράν ανακοίνωσε αύξηση 60% στον κατώτατο μισθό
- Γαλλία: Στον δεύτερο γύρο θα κριθεί η έκβαση των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις

