Πρόβλημα με τον Ντόρσεϊ για τον Γιώργο Μπαρτζώκα! Ο Ολυμπιακός τίθεται αντιμέτωπος με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «WizNik Center», για το τρίτο παιχνίδι των play-off της Euroleague και με νίκη «σκουπίζει τη Βασίλισσα» και εξασφαλίσει την πρόκρισή του στο Final-4.
Οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο, δεν θα έχουν στη διάθεση τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, καθώς ο διεθνής γκαρντ ταλαιπωρείται από θλάση στον δεξί δικέφαλο.
Ο φετινός απολογισμός του
O Ντόρσεϊ μετράει φέτος στη Euroleague, 3,3 πόντους, ένα ριμπάουντ και μία ασίστ ανά παιχνίδι, ενώ τα ποσοστά του είναι 39,1% από το δίποντο, 29,3% από το τρίποντο και 60% από τη γραμμή των βολών.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Η Ράγιο Βαγιεκάνο θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στους «8» του Conference League, με τον προπονητή των Ισπανών να έχει να διαχειριστεί μια ιδιαίτερη συνθήκη.