Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με 498 ψήφους ο Βρανόπουλος
Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού - Πρώτος σε ψήφους ο Κοκκινάκης, εκτός ΔΣ ο Αλαφούζος.
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός γνωστοποίησε τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη του προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Δημήτρης Βρανόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος με 498 ψήφους.
Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Νίκος Κοκκινάκης, συγκεντρώνοντας 564, ενώ τον ακολούθησαν οι Βασίλης Σταθοκωστόπουλος (491) και Ιάκωβος Γιακουμεττής (477). Την 9άδα του ΔΣ (μαζί με τον πρόεδρο) συμπληρώνουν οι Δημήτρης Κατσίρης (475), Βαρβάρα Ευαγγελίδη (474), Σταύρος Παναγιωτόπουλος (444), Βασίλης Μπακολίτσας (410) και Τάνια Βρανοπούλου (379).
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, δεν κατάφερε να εκλεγεί, αφού έλαβε 295 ψήφους και κατετάγη στη 10η θέση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ.
Ο μοναδικός υποψήφιος για του αξίωμα του Προέδρου κ. Δημήτρης Βρανόπουλος έλαβε 498 ψήφους.
Τα αποτελέσματα για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τα εξής:
1)Νίκος Κοκκινάκης 564
2)Βασίλης Σταθοκωστόπουλος 491
3)Ιάκωβος Γιακουμετής 477
4)Δημήτρης Κατσίρης 475
5)Βαρβάρα Ευαγγελίδη 474
6)Σταύρος Παναγιωτόπουλος 444
7)Βασίλης Μπακολίτσας 410
8)Τάνια Βρανοπούλου 379
9)Κυριακή Γαλάνη 319
10)Γιάννης Αλαφούζος 295
11)Έλλη Τερζάκη 286
12)Γεώργιος Κωνσταντινίδης 254
13)Ανδρέας Μαραγκός 224
14)Παναγιώτης Αντωνόπουλος 189
15)Δημήτρης Ρούσσης 81
16)Στέφανος Αυγουλέας 67
17)Κωνσταντίνος Παπαλιός 38
18)Ιωάννης Σέκερης 17
Αυτά ήταν τα συνολικά αποτελέσματα του συνόλου 1089 ψήφων, επιστολικών και διαζώσης, για την εκλογή προέδρου και μελών Δ.Σ.
Με την επιφύλαξη του ελέγχου ενώπιον της εφορευτικής επιτροπής και των υποψηφίων τυχόν επιστολικών ψήφων οι οποίες εστάλησαν εμπρόθεσμα και δεν παραλήφθηκαν πριν τη διενέργεια των εκλογών.
Σε περίπτωση τυχόν επιστολικών, θα εμφανιστούν σφραγισμένες (κλειστές) οι εν λόγω επιστολικές, προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος από την εφορευτική και τους υποψήφιους πριν αυτοί ανοιχτούν ενώπιον τους.
Εκτός του κ. Βρανόπουλου, οι 8 πρώτοι εκλέγονται ως τακτικά μέλη του ΔΣ και οι υπόλοιποι ως αναπληρωματικά κατά σειρά εκλογής τους».
- Νέα επιστολή Δημάρχου για ακαρπία στα εσπεριδοειδή από παγετούς της Άνοιξης
- Το ξενοδοχείο του Banksy στην Βηθλεέμ ανοίγει ξανά «για να διηγηθεί την ιστορία της Παλαιστίνης»
- Ζωντανό αλογάκι Pony σε φάτνη στον Βόλο προκαλεί αντιδράσεις φιλόζωων
- Τέλος τα δωρεάν μικροδέματα από Shein και Temu από στην ΕΕ από 1η Ιουλίου 2026
- Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Πολιούχου Αγίου Σπυρίδωνος στον Πειραιά
- Φενέρμπαχτσε: «Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Εφές»
