Ο Πάμπλο Γκαρσία ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Ατρομήτου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.
Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του αγώνα Άρης – Ατρόμητος στο «Κλ. Βικελίδης», με τον Πάμπλο Γκαρσία να ειρωνεύεται τους Θεσσαλονικείς, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως τη νέα σεζόν θα αναδειχτούν πρωταθλητές.
Η ένταση συνεχίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, με τον Ουρουγουανό προπονητή του Ατρομήτου να ξεσπάει αναφερόμενος στα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν για τη νεκρή μητέρα του.
Το βίντεο με τον Πάμπλο Γκαρσία
«Tα νούμερα είναι αυτά. Οσον αφορά το κομμάτι του σεβασμού, η μητέρα μου έχει πεθάνει. Οταν μου βρίζουν τη μητέρα μου, δεν είναι αυτοί άνδρες. Ας προσβάλουν εμένα, όχι τη μητέρα μου.
Εχω 15 χρόνια εδώ και κανένας δεν μου είπε ποτέ κάτι. Προσβάλλουν τη μνήμη της μητέρας μου. Αυτό είναι σεβασμός για μένα. Αυτά είναι ανοησίες για μένα.
Πρώτη φορά που με έβρισαν όλη τη μάνα μου, πρώτη φορά είναι. Δεν το κάνει μία μεγάλη ομάδα. Τόσα χρόνια εδώ, έχω κάνει κάτι για τον κόσμο; Ή είμαι κύριος; Ποτέ δεν έκανα τίποτα. Οταν όμως σε βρίζουν τη μάνα σου, αυτό με πονάει. Αυτό δεν είναι ανδρικό.
Αν είσαι άνδρας, έλα βρίσε εμένα. Οχι τη μάνα μου», τόνισε αρχικά ο προπονητής του Ατρομήτου, για να αναφερθεί κατόπιν στο αγωνιστικό σκέλος του ματς (νίκη με 1-0 για τον Άρη με το γκολ του Μπράμπετς στο 77ο λεπτό) υπογραμμίζοντας τα εξής:
«Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να πετύχουμε ένα γκολ. Δεν είμαι σίγουρος και για μία φάση που μπορεί να ήταν πέναλτι. Πάμε να τελειώσουμε τα επόμενα ματς. Συγχαρητήρια στα παιδιά».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Champions League και το Football Meets Data έκανε γνωστούς τους πιθανούς αντιπάλους του αν τελείωνε σήμερα η League Phase και ποιον θα βρει στον δρόμο του αν τελικά προκριθεί.
Ο τεχνικός του Άγιαξ, Φρεντ Γκριμ μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ κλήθηκε να μιλήσει για την επόμενη μάχη της ομάδας του στο Champions League, απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο 50χρονος Νταβίντ Κορδόν Μέσα έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία – Είχε παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Χετάφε που έπαιζε ο γιος του.
Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει για να το Τελ Αβίβ και την αναμέτρηση με τη Μακάμπι και ο Εργκίν Αταμάν περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεση του τον Κέντρικ Ναν.