Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πάμπλο Γκαρσία: «Δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις»

Πάμπλο Γκαρσία: «Δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις»

Ο Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε πολύ ικανοποιημένος για την απόδοση των παικτών του αλλά και την νίκη που πέτυχε η ομάδα του απέναντι στην Λαμία

Ο Πανσερραϊκός πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη στην έδρα της Λαμίας (0-2) και ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας .

Ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την επικράτηση της ομάδας του, δήλωσε ότι έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τόνισε ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν μία εκτός έδρας νίκης, αφού δουλεύουν σωστά στις προπονήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία στην Cosmote tv:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την σημερινή νίκη, γιατί την χρειαζόμασταν όπως το νερό. Σε παλιότερα παιχνίδια, ενώ αξίζαμε τη νίκη δεν το καταφέραμε σήμερα νικήσαμε. Δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις και κάποια στιγμή θα ερχόταν αυτή η εκτός έδρας επιτυχία.

Η αλλαγή του συστήματος έγινε στην διάρκεια του παιχνιδιού, διότι χρειαζόμασταν έναν επιπλέον παίκτη στο κέντρο και αυτή είναι η δουλειά του προπονητή για να βρίσκει τις λύσεις στα προβλήματα που δημιουργούνται κατά την διάρκεια του παιχνιδιού».

Για τον Ουάρντα: «Ξέρω πολύ καλά τον Ουάρντα, είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και είναι πολύ χρήσιμη η προσθήκη του στην ομάδα. Έχει χαρακτήρα και καλή καρδιά. Το σημαντικό είναι πως οι παίκτες που παίζουν, αλλά και αυτοί που δεν παίζουν έχουν διάθεση και όρεξη να βοηθούν την ομάδα».

Sports in

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58: Την «έλιωσε» και πάει στη Βαρκελώνη για τον τελικό πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 92-58 και η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8/5

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024