Για την ήττα του: «Είναι δύσκολο να το αποδεχτείς. Εννοώ, το να αισθάνομαι τόσο σίγουρος παίζοντας σε αυτό το γήπεδο και να μην μπορώ να κερδίσω έναν αγώνα που ένιωσα ότι είχα κάθε λόγο να προσπαθήσω και να κερδίσω είναι σίγουρα αποκαρδιωτικό».
Για το σερβίς του: «Έλειπε το σερβίς, δεν με βοήθησε όταν το χρειαζόμουν. Έπαιζα με δεύτερο σερβίς – ολόκληρο το δεύτερο και το τρίτο σετ έπαιζα με ένα μόνο σερβίς. Δεν μπορώ να πω ότι είχα στιγμές που μπορούσα να χτίσω τα ράλι γύρω από το σερβίς μου, τοποθετώντας το καλά. Ίσως το πρώτο σετ σέρβιρα εντάξει, αλλά και πάλι δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ίσως μπήκε λίγο σφιγμένος και το παιχνίδι του δεν φαινόταν αρκετά στο πρώτο σετ. Ήξερα ότι είχα πρόβλημα όταν δεν μπορούσα να βάλω μέσα τα πρώτα σερβίς. Με έκανε να νιώθω αβεβαιότητα».
Για τον Μουζέτι: «Το παιχνίδι του στο χώμα είναι πολύ καλό. Έχει σπουδαία προσόντα για να παίξει καλά στο χώμα. Το έχει δείξει στο παρελθόν. Απλώς νιώθω ότι θα μπορούσα να είχα κάνει πολύ περισσότερα σήμερα. Μου έλειψαν τα forehands που δεν μου λείπουν ποτέ. Ήμουν πραγματικά έκπληκτος όταν είδα αυτά τα forehands να βγαίνουν έξω ή στο φιλέ. Δεν το έχω συνηθίσει, ειδικά στο χώμα. Ένιωθα ότι όταν οι καταστάσεις ήταν δύσκολες, απλά φαινόταν ότι δεν μπορούσα να ελέγξω την μπάλα καθόλου».
Για το αν θα είναι ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς ο νέος του προπονητής: «Δεν είμαι σε θέση να απαντήσω ακόμα».