Κατερίνα Στεφανίδη: Μπήκε στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης – Δεν σταματάει να προπονείται (vid)
Η Κατερίνα Στεφανίδη αν και εγκυμονούσα δεν σταματάει να προπονείται ενώ στάθηκε και στα σχόλια που της κάνει ο κόσμος για την εγκυμοσύνη της.
Τι και αν βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Κατερίνα Στεφανίδη δεν σταματά να προπονείται, με την Ολυμπιονίκη στο επί κοντώ να το μοιράζεται στα social media.
Ωστόσο, όπως αναφέρει σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram «η προπόνηση έχει αρχίσει να αλλάζει λιγάκι και φαντάζομαι θα αλλάξει αρκετά τους επόμενους μήνες».
Η Κατερίνα Στεφανίδη σχολίασε επίσης το ποιες είναι οι δυσκολίες που περνάει όλο αυτό το διάστημα της εγκυμοσύνης σχολιάζοντας για την διατροφή της αλλά και τα συμπτώματα που έχει. Συγκεκριμένα, για την διατροφή της δήλωσε πως «σε αντίθεση με αυτά που έχω ακούσει και διαβάσει η διατροφή μου έχει σταθεροποιηθεί σε σχέση με προηγούμενους μήνες χωρίς ποσοτικές και ποιοτικές υπερβολές» ενώ τα συμπτώματα όπως είπε και εκείνη έχουν πολλαπλασιαστεί.
Ειδικά για τα συμπτώματα σχολιάζει «τα περισσότερα από αυτά δεν τα γνώριζα/περίμενα παρά το πόσα βιβλία έχω διαβάσει. Γιατί δεν μιλάνε περισσότερες γυναίκες για αυτά;»
Απευθυνόμενη, τέλος, σε όλους όσοι θέλουν να τη συμβουλεύσουν για την περίοδο αυτή της ζωής της η Κατερίνα Στεφανίδη είναι καυστική: «Κάθε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη αλλά καλό θα ήταν να είναι συμβουλή. Σχόλια του τύπου «κάτσε να δεις ακόμα» δεν βοηθάνε καμία εγκυμονούσα σε κανένα επίπεδο».
Δείτε το βίντεο με τη Στεφανίδη:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- Υποψήφιο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ κόντρα στη Λουντογκόρετς (vid)
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442