Τεράστια νίκη του Αθηναϊκού, που νίκησε εύκολα τον Παναθηναϊκό με 78-69 και φτάνει στους τελικούς της Α1 Γυναικών για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια.
Η ομάδα της Καλτσίδου, με την νίκη της εντός έδρας την Κυριακή (23/3) και την αποψινή, έκανε το 2-0 και προκρίθηκε στους τελικούς όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος πριν λίγο επικράτησε επί του Πρωτέα Βούλας.
Πρωταγωνίστρια των φιναλίστ, η Τζέσικα Σέπαρντ, η οποία πέτυχε 28 πόντους και μάζεψε 17 ριμπάουντ. Συμπρωταγωνίστριά της ήταν η Χολμς, όπου πρόσθεσε 25 πόντους και μοίρασε 4 ασίστ, ενώ δεν υπήρξε άλλη «διψήφια» παίκτρια του Πρωτέα.
Από τους «Πράσινους», η Τζάζμιν Τζόουνς μέτρησε 19 πόντους, ενώ η Λιζ Ντίξον έκανε double-double με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ. Από 10 πρόσθεσαν οι Διονυσία Αλεξανδρή και Λιλιάννα Καρακασίδου.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η γερμανική ομάδα πέτυχε τεράστια νίκη στο Μπερναμπέου με Ντίας και Κέιν να πετυχαίνουν τα γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Εμπαπέ σκόραρε για τους Μαδριλένους