«Η Καλλιθέα άξιζε απόλυτα τη νίκη. Σκόραραν ένα υπέροχο γκολ στο 90′, αλλά είχαν δυο-τρεις ευκαιρίες πριν από αυτό και εμάς μας έσωσε ο Παβλένκα. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος, δεν παίξαμε καλά στο δεύτερο μέρος.
Μας κέρδισαν σε ένταση και επιθετικότητα. Το μόνο που μπορώ να κρατήσω ότι μπήκαμε με ενθουσιασμό στο παιχνίδι σκοράραμε, αλλά όσο περνούσε η ώρα χάσαμε την αυτοπεποίθηση μας. Όταν μια ομάδα παίζει άσχημα και στα δύο ημίχρονα η ευθύνη είναι δικιά μου. Λυπάμαι και ντρέπομαι για το αποτέλεσμα. Δεν έχω άλλες εξηγήσεις».
Μαλεζάς: «Πρέπει να έχουμε την ίδια νοοτροπία και στα επόμενα ματς, είναι τρεις βαθμοί»
Κάνοντας ένα σχόλιο για τον αγώνα: «Σήμερα έγινε ότι έγινε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Γενικά η εικόνα μας, είναι πολύ καλή στον β΄γύρο, μας το έδωσε τώρα. Είμαστε κοντά με τον Βόλο, αλλά μένουν άλλα 10 παιχνίδια. Είναι ένα μεγάλο πρωτάθλημα, πρέπει να έχουμε την ίδια νοοτροπία και στα άλλα ματς».
Για το γεγονός αν είχαν ελπίδες σε περίπτωση ήττας: «Εννοείται. Αν δεν το πιστεύαμε εμείς από έξω δεν θα μπορούσαμε να το μεταδώσουμε στους παίκτες. Το πιστεύαμε και μετά τα αρνητικά αποτελέσματα».
Για την πρώτη νίκη απέναντι στους «μεγάλους»: «Είναι απλά τρεις βαθμοί».